Prezentare – Antec P6

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 30 March, 2018.

Antec P6

 
Antec sunt una dintre firmele cu traditie in domeniul carcaselor, produsele companiei americane ridicand de multe ori stacheta in trecut, indiferent daca discutam despre legendarele Solo sau P180, sau despre accesibilele NSK. Desi in ultimii ani nu am mai vazut foarte multe noutati de la ei, Antec au schimbat complet componenta serieri Performance, lansand in 2017 mai multe modele, printre care P110 Silent, P110 Luce, P100 si P8. Ei bine, cea mai recenta aditie a seriei Performance a fost lansata in urma cu o saptamana. Ma refer, desigur, la Antec P6, un model mid-tower pe care il vom analiza astazi.

Discutam despre o carcasa compacta si accesibila (~66 USD), dotata cu un panou lateral din sticla securizata, masca pentru sursa si un led care va proiecta logo-ul Antec pe suprafata pe care veti pozitiona carcasa. Desigur, nu avem de-a face cu un produs revolutionar, insa nu despre asta este vorba – putine produse sunt cu adevarat revolutionare in zilele noastre.

Aspectul care conteaza este atentia sporita pe care brand-urile cunoscute o acorda segmentului accesibil, acestia aducand experienta lor in domeniul design-ului si al constructiei intr-un segment de pret dominat de obicei de brand-uri mai putin cunoscute. In acest fel, putem intalni produse accesibile, in acest caz carcase, cu o calitate a constructiei ridicata si un design mai putin… estic.

Din acest motiv ne-a atras atentia Antec P6, cel mai accesibil model din seria Performance a celor de la Antec. Prin urmare, haideti sa vedem cum se prezinta cea mai noua carcasa Antec si ce are de oferit pasionatilor.
 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Antec P6

  1. Iulian a scris pe:

    O basina de carcasa ordinara, o avea numel3 Antec dar au apus demult.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Daca te raportezi la P182 sau Solo, nu sunt din aceeasi gama. Dar prin comparatie cu ce gasesti pe piata la pretul asta, este o carcasa chiar ok.

Lasa-ne un comentariu: