Prezentare – Antec P6

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 30 March, 2018.

Analiza interioara

 

Interiorul respecta normele de design moderne, sursa si doua unitati de stocare de 3.5/2.5″ putand fi montate in spatele unei masti, in timp ce doua unitati de 2.5″ pot fi montate in tavitele pozitionate pe spatele motherboard tray-ului. Daca avem nevoie, putem suplimenta numarul unitatilor de 2.5″ instalate in sistem cu inca doua, fixate direct pe continuarea tray-ului. Desi nu sunt protejate cu insertii de cauciuc, orificiile pentru trecerea cablurilor dintr-o parte in alta sunt prezente din abundenta, wire-management-ul fiind facil de realizat in Antec P6.

Conform specificatiilor, Antec P6 poate adaposti 2 ventilatoare de 120 sau 140mm pe latura frontala, 3 ventilatoare de 120 sau 2 ventilatoare de 140mm pe latura superioara, respectiv un ventilator de 120mm pe latura din spate (inclus din fabrica). La capitolul radiatoare, optiunile sunt ceva mai limitate, producatorul specificand posibilitatea de a monta un radiator de 240mm pe latura frontala, respectiv un radiator de 120mm pe latura din spate. In realitate, putem monta un radiator slim de 240, 280 sau 360mm pe latura superioara, cu conditia sa il utilizam in mod pasiv.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Antec P6

  1. Iulian a scris pe:

    O basina de carcasa ordinara, o avea numel3 Antec dar au apus demult.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Daca te raportezi la P182 sau Solo, nu sunt din aceeasi gama. Dar prin comparatie cu ce gasesti pe piata la pretul asta, este o carcasa chiar ok.

Lasa-ne un comentariu: