Prezentare – Antec P6

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 30 March, 2018.

Concluzii

 
Antec P6 este o aditie binevenita pentru seria Performance, oferind o constructie de calitate, un panou lateral din sticla securizata si un air-flow generos intr-un format compact, cu un pret accesibil (~66 USD). Singura limitare, care restrange grupul potentialilor utilizatori, este cea legata de formatul placii de baza, insa acest lucru este implicit in cazul unei carcase m-ATX.

Avantajul este ca putem construi un sistem aratos si performant cu un buget normal, Antec P6 putand adaposti atat sisteme air-cooled cat si circuite custom de racire cu lichid. Singurul aspect care ar putea fi modificat ar fi inaltimea carcasei, 2 cm in plus permitand utilizarea unui radiator pe latura superioara, cu tot cu ventilatoarele aferente.

Sunt convins ca Antec P6 poate fi utilizata atat pentru build-uri ceva mai extravagante, cat si pentru sisteme sobre si compacte, alegerea apartinand utilizatorilor. Per total, avem de-a face cu o carcasa versatila, oferita de un producator de renume, a carui prezenta in segmentul accesibil nu poate decat sa ne bucure.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Antec P6

  1. Iulian a scris pe:

    O basina de carcasa ordinara, o avea numel3 Antec dar au apus demult.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Daca te raportezi la P182 sau Solo, nu sunt din aceeasi gama. Dar prin comparatie cu ce gasesti pe piata la pretul asta, este o carcasa chiar ok.

Lasa-ne un comentariu: