Review – Be Quiet! Straight Power 10 600W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 17 February, 2016.

Be Quiet! Straight Power 10 600W

 

Dupa ce luna trecuta ne delectam cu o sursa high-end de la Be Quiet!, astazi a venit timpul sa mai coboram un pic stacheta si sa tratam un model de 600W din gama Straight Power 10. Cu o constructie semi-modulara, eficienta 80PLUS Gold si o functionare la fel de silentioasa ca sora ei mai mare, modelul testat azi promite sa nu se faca de ras.

Dupa ce am testat Dark Power Pro 11 ma asteptam ca produsele mai ieftine de la Be Quiet! sa nu fie atat de impresionante dar producatorul de origini germane se pare ca nu isi tradeaza numele. La o prima vedere ma bucur sa vad ca Straight Power 10 pastreaza cel putin doua dintre lucrurile care a facut Dark Power Pro 11 sa fie extrem de apreciata in testele noastre: silentiozitatea si aspectul high-end.

Desi am divulgat deja cateva din caracteristicile acestei surse pe care le veti afla ceva mai incolo, despre rezultatele electrice nu suflu un cuvant. Asadar haideti sa trecem mai departe si sa vedem ce gasim in pachetul sursei.

 

5

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Be Quiet! Straight Power 10 600W

 1. quod a scris pe:

  Din titlu intelesasem 10600w 🙂

 2. Cristian a scris pe:

  Buna matose. Felicitari pt accentul pus pe silentiozitate . Am achizitionat o sursa BBe Quiet! anul trecut si… nu am putut crede ca nu se aude nimic , desi vedeam ventilatorul cum se invarte.
  Crede-ma sunt mai mult decat pretentios in ceea ce priveste zgomotul emis de PC. Adica agreez doar zgomot ZERO la 1m de mine= farazgomot.
  Ce am facut ? Am infipt o cosa intre paletele ventilatorului cu sursa alimentand PC in idle( cam 11.9 W consum AC pt I5 2x 4GB , mouse si tastatura, racit pasiv cu Grand Kama Cross) si apoi cand l-am vazut iintepenit , am pus urechea pe grila sursei , cautand bazait sau mai rau coil whine.
  Nimic ! Deci complet farazgomot . Felicitari Be Quiet ! Ca urmare am mai cumparat o a doua tot Straight Power E9 de 450 W.

Lasa-ne un comentariu: