Review – Be Quiet! Dark Power Pro 11 550W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 21 January, 2016.

Be Quiet! Dark Power Pro 11 550W

 

Be Quiet! este un brand foarte popular in Germania ocupand, conform mai multor studii de piata, locul 1 la vanzari in materie de surse. In tara noastra, ca si in alte tari din Europa, lucrurile nu stau chiar la fel, deoarece entuziastii din Romania prefera surse de la producatori ca Seasonic, Corsair sau Super Flower.

Daca va intrebati de ce, raspunsul este unul destul de simplu: pentru ca suntem atenti la portofel si vrem ca un lucru sa ne tina o vesnicie drept urmare alegem un produs cu electronica de calitate. A nu se intelege de aici faptul ca sursele Be Quiet! nu au o electronica de calitate, numai ca majoritatea eforturilor producatorului german se indreapta catre realizarea unui produs premium silentios. OEM-ul preferat in majoritatea cazurilor este FSP care, incepand cu platforma Aurum PRO / PT a inceput sa recupereze teren si sa ne uimeasca cu modele din ce in ce mai bune.

Sa revenim totusi la subiectul testului nostru de astazi, mai exact modelul de 550W din gama high-end Dark Power Pro 11, cu arhitectura complet modulara si eficienta 80PLUS Platinum. Pot sa va spun inca de pe acum ca atentia la detalii si calitatea constructie este la cel mai inalt nivel, nimic nu este lasat la voia intamplarii. Cumparatorii vor simti ca primesc intr-adevar un produs premium.

 

_MG_7964

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – Be Quiet! Dark Power Pro 11 550W

  1. andyy a scris pe:

    un review la sursa Sursa Super Flower Golden Green SF-550P14XE(GX) 550W se poate ??

  2. IONUT a scris pe:

    Be Quiet! este un brand al firmei germane Listan GmbH & Co. KG cu sediul in Glinde langa Hamburg. In prezent aceasta firma are sucursale in Polonia China si Taiwan. Aceasta marca nu este poloneza. Detin de la aceasta firma un cooler pentru CPU si sunt foarte multumit.

  3. matose Post author a scris pe:

    andyy, sursa mentionata de tine nu se mai afla in productie. Am cerut la producator un model SuperFlower echivalent din seria Leadex si il vom prezenta de indata ce il primim in laborator.

Lasa-ne un comentariu: