Review – Thermaltake ToughPower Grand RGB 1200W Platinum

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 9 October, 2019.

Concluzii

 

Thermaltake ToughPower Grand RGB 1200W Platinum poate fi achizitionata pentru aproximativ 1100lei, ceea un pret corect pentru o sursa de 1200W certificata 80PLUS Platinum si 10 ani garantie. Electronica semi-digitala de la CWT poate fi gasita si in modelele cu control digital, insa diferenta de pret nu merita din punctul meu de vedere. ToughPower Grand RGB nu are competitor in acest segment, mai ales tinand cont de iluminarea RGB oferita (poate fi si oprita la nevoie).

Electronica solida ne ofera tensiuni stabile si zgomot de maxim 20-22mV in regim de supraincarcare, asadar ma declar multumit de aceasta sursa, fiind o implementare superioara a acestei platforma daca e sa comparam cu sursa celor de la Chieftronic. Capacitorii japonezi nu ar trebui sa creeze prea mari probleme, oricum in afara de mining nu cred ca sunt prea multe sisteme care pot incarca la maxim aceasta sursa. Cablurile plate vin fara capacitori pe fire, ceea ce ne permite sa le flexam in fel si chip atunci cand facem un wire-management.

Am fost surprins sa vad un produs high-end Thermaltake care nu are un pret exagerat asa cum s-a intamplat in ultimul timp, sper insa sa nu fie si un caz izolat. Asadar, recomand calduros seria ToughPower Grand RGB!

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Thermaltake ToughPower Grand RGB 1200W Platinum

Lasa-ne un comentariu: