Review – Thermaltake Toughpower SFX 1000W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 8 March, 2024.

Thermaltake Toughpower SFX 1000W

 

Sursele SFX au avansat destul de mult in ultimii ani, atat la capitolul eficienta, care ajunge acum pana la 80PLUS Titanium, dar si la puterea maxima sustinuta, care poate atinge chiar si 1300W. Astazi insa ne vom ocupa de un model SFX-L de la un producator de care nu am mai vorbit de mult timp: Thermaltake.

Daca variantele de 750W si 850W sunt in format SFX, pentru Toughpower SFX 1000W a fost nevoie de un format SFX-L (desi numele produsul ne-ar putea baga in ceata), acesta din urma fiind mai lung cu 30mm. Daca posibilitatea de a avea o sursa de 1000W intr-un format atat de compact nu va surprinde, atunci poate compatibilitatea cu standardul ATX 3.0 si eficienta 80PLUS Gold reusesc sa o faca.

Beneficiind de lungimea aditionala specifica formatului SFX-L, Thermaltake au folosit un ventilator slim de 120mm echipat cu lagar FDB, ceea ce ar trebui sa ne ofere o functionare silentioasa. Pe langa cei 7 ani garantie meniti sa ne faca sa dormim bine noaptea, Thermaltake Toughpower SFX 1000W beneficiaza si de tolerante stricte pentru stabilitatea tensiunilor (2%) si ripple (30mV). Abia astept sa vedem cum se comporta in practica Toughpower SFX 1000W, mai ales pentru ca nu am mai testat de ceva timp o sursa Thermaltake. Sper sa fie intr-un ceas bun!

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Thermaltake Toughpower SFX 1000W

  1. Liquor a scris pe:

    Foarte bun rew; cu cit mai multe teste efecuate surselor cu atit mai bine. As vrea sa vad/citesc si teste efectuate unor surse ceva mai de buget, 200,300 lei si celor create de ai nostri, ma refer la sursele njoy, nu incerc sa le fac reclama. Thx.

Lasa-ne un comentariu: