Spire X2 6011 – Mid-tower accesibil

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 February, 2013.

Spire X2 6011

 

In premiera pentru LAB501, astazi poposeste in redactie o carcasa Spire. Avand originea in Olanda, Spire este un producator de carcase, surse, sisteme de racire, periferice si accesorii pentru PC-uri. Cu toate ca pe teritoriul nostru ei sunt cunoscuti in special pentru accesoriile si modele accesibile in raport cu concurenta, firma din tara celor 1000 de lalele incearca sa urce treptat in ierarhie.

Pentru a ajuta in schimbarea imaginii a fost creat brand-ul Spire X2 care cuprinde atat surse si carcase cat si coolere sau ventilatoare. Modelele ce se vand sub acest brand pun mare pret pe stil, pe design si pe beneficiile aduse utilizatorului final. Dintre cele trei modele de carcase disponibile, 6011 este singurul care se gaseste in magazinele din tara noastra.

Clientela tinta a lui X2 6011 devine evidenta de la prima vedere, accentul punandu-se pe asigurarea unui flux de aer cat mai mare in carcasa si a spatiului interior pentru sistemele de gaming fara pretentii financiare exagerate. De fapt si de drept, cunosc multe persoane care cauta astfel de carcase. “Sa fie racite componentele cat mai bine, asta e tot ce ma intereseaza” imi spun majoritatea prietenilor care folosesc PC-ul mai mult pentru joaca. Pentru ei care vor temperaturi cat mai mici, si nu numai, haideti sa vedem ce are de oferit acest model.

 

K5__9336

 

Comentarii

3 comentarii la: Spire X2 6011 – Mid-tower accesibil

  1. superuser1982 a scris pe:

    Părerea mea este ca aceasta Carcasa este foarte ok in gama ei. Prețul ei cred ca este un foarte ok si cei ce vor o Carcasa cu design bun si racire buna, cu 5 venturi din fabrica(clar nu este o Carcasa silent) o vor avea in vedere atunci cand vor sa cumpere o Carcasa.

  2. Hmmm…Inside it realy reminds me other case from other producer 😉

    http://chlodzenie.net/reviews/silentiumpc-gladius-x80-pure-black-video-recenzja/

  3. george a scris pe:

    sunt curios cum ati trata o Rosewill Blackhawk-Ultra, apropo, de ce nu ati avut-o pana acum pe mana? nu exista importator sau nu v-a lasat cu gura cascata?

Lasa-ne un comentariu: