nJoy Aten 2000L UPS Review si Concurs

Scris de: , in categoria: Diverse, in 6 August, 2014.

Softul de management al UPS-ului poarta numele de ViewPower si poate fi gasit pe CD-ul cu care este livrat produsul. Am instalat fara probleme aplicatia pe Windows 8.1 dupa care am fost nevoit sa citesc manulul aplicatiei (gasit pe acelasi CD mentionat mai devreme) deoarece autentificarea ca si admin necesita o parola predefinita, mentionata doar in manual. De altfel, consider necesara macar rasfoirea celor doua manuale (a aplicatiei si a UPS-ului) pentru trecerea in revista a functiilor si optiunilor de care dispun.

ViewPower poate fi accesat din taskbar, cele mai importante optiuni fiind disponibile sub forma unor meniuri arborescente. Aplicatia in sine poate fi deschisa si utilizata intr-o fereastra de browser (se va deschide in browserul setat ca implicit pe fiecare sistem) si intr-o oarecare masura e similara cu panoul de administrare al unui router.

Optiunile disponibile sunt cat se poate de variate, de la posibilitatea setarii unor limite predefinite, cum ar fi inchiderea sistemului cu X minute in cazul in care s-a luat curentul, pana la remote shutdown, executarea unor comenzi inainte de inchidere (de exemplu salvarea unui log pe un FTP sau rularea unui script din retea) si chiar trimiterea de mesaje SMS sau email in cazul in care anumite conditii sunt indeplinite.

Pe langa toate aceste optiuni mai gasim informatii detaliate despre UPS (incarcare, autonomie, voltaj, tensiune, temperatura etc). Chiar daca initial ma asteptam ca aplicatia de management a UPS-ului sa fie relativ simpla, de o complexitate medie, ma bucur ca am gasit o solutie profesionista, complexa si cat se poate de completa.

Mai jos aveti cateva capturi de ecran cu interfata si sectiunile aplicatiei ViewPower.

Comentarii

302 comentarii la: nJoy Aten 2000L UPS Review si Concurs

 1. Monstru a scris pe:

  Castigatorii au fost anuntati:

  http://lab501.ro/stiri/castigatorii-concursului-njoy-sunt

 2. Ionut a scris pe:

  1.2000VA/ 1600W

  2.ViewPower

 3. Ivan Valentin a scris pe:

  Raspunsurile la concursul nJoy Aten 2000L UPS:

  1. 2000VA/1600W
  2. ViewPower

Lasa-ne un comentariu: