Prezentare – Tesoro Alphaeon S1

Scris de: , in categoria: Diverse, in 22 September, 2020.

Tesoro Alphaeon S1

 
A trecut ceva timp de cand v-am povestit eu ultima oara despre un scaun de gaming si dupa atatea articole dedicate placilor grafice parca aveam nevoie de o mica pauza… de ceva mai simplu, mai relaxant. Ei bine, acest ceva simplu si relaxant a venit sub forma lui Tesoro Alphaeon S1, un scaun de gaming lansat in urma cu aproximativ un an.

Tesoro sunt o cunostinte mai vechi – v-am povestit despre ei prima data in 2014, cand le-am vizitat stand-ul de la Computex, iar apoi, in 2016, testam o tastatura si un mouse de la ei, care erau pe placul nostru. Intre timp, producatorul taiwanez si-a diversificat portofoliul, pe langa tastaturi, mousi, casti si mousepads facandu-si aparitia si o gama intreaga de scaune de gaming.

Aici gasim 3 serii de produse, mai precis seria Zone, care contine modelele X, Speed, Evolution si Balance, seria dedicata echipei de fotbal Real Madrid, precum si seria Alphaeon, alcatuita din modelele S1 si S2. Noi am primit la teste modelul Tesoro Alphaeon S1, in versiunea negru cu rosu. Pe langa acesta, mai exista si versiunea negru cu albastru si versiunea complet neagra.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Tesoro Alphaeon S1

Lasa-ne un comentariu: