Computex 2023 – Taipei, Taiwan

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 24 May, 2023.

Computex

 

 

Am trecut prin vremuri ciudate, cel putin in perioada 2020-2021, care ne-au afectat atat viata de zi cu zi, cat si modul in care lucram sau socializam, iar unul dintre aspectele care au lipsit cu desavarsire din punct de vedere profesional au fost marile expozitii de profil, organizarea acestora fiind imposibila in conditiile restrictiilor de calatorie. Cu toate acestea, lumea pare ca isi revine incet, incet la normal, iar anul trecut expozitiile de profil au revenit la viata, cu CES, MWC sau IFA in prim plan.

Desigur, asa cum sunt convins ca stiti deja, din punctul nostru de vedere, Computex-ul este cea mai importanta expozitie de profil din lume, gazduind in 2018 peste 1600 de companii, din 30 de tari, care si-au expus produsele in peste 5000 de standuri. Din acest motiv, suntem singura publicatie de profil din Romania care a incercat de fiecare data sa va tina la curent cu noutatile de la fata locului. Ca sa intelegeti mai bine ce vreau sa spun, in ultimii 14 ani am publicat peste 335 de materiale dedicate Computexului, iar anul acesta avem in sfarsit ocazia sa o facem din nou, dupa 3 ani de pauza.

Drept urmare, echipa LAB501 este prezenta deja la fata locului, in Taipei, Taiwan, pentru a va tine la curent cu cele mai interesante noutati si pentru a va arata produse nemaivazute pana acum, dar si pentru a participa in calitate de gazde la cea de-a 9-a editie a premiilor European Hardware Awards. Iar de aceasta data am mers in formula completa, adica 4 oameni, pentru ca aceasta editie se anunta a fi una dintre cele mai fierbinti de pana acum!

Nu in ultimul rand, inainte de Computex ne-am bucurat si de prima vacanta pe anul acesta, drept urmare, lansarile de produse care au avut loc dupa ce am plecat noi din Romania vor trebui din pacate sa astepte pana la mijlocul lunii Iunie. Nu ratam NDA-uri de obicei, dar nici nu se lanseaza nimic in saptamana premergatoare Computex-ului, asa ca ne vom ocupa de cele doua placi video lansate in aceasta perioada imediat cum vom reveni in tara.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: