Decernarea European Hardware Awards 2018

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 4 June, 2018.

European Hardware Awards 2018

 
Cea de-a 4-a ceremonie anuala European Hardware Awards a avut loc in sala MEGA a hotelului W din Taipei, Luni, 4 Iunie, in ajunul Computex 2018. Cu aproape 200 dintre cei mai importanți oameni din industrie prezenti in sala, EHA a prezentat nu atat premiile European Hardware Awards 2018, cat și rezultatele celui mai amplu chestionar legat de preferintele hardware a peste 23.000 de entuziaști din intreaga Europa.

Nominalizarile pentru European Hardware Awards an au inceput in luna Aprilie, iar in saptamanile care au urmat, peste 100 dintre cei mai experimentați editori din lume au votat asupra produselor pe care le-au considerat “Cel mai bun dintre cele mai bune” pentru anul 2018.

European Hardware Awards a fost fondata acum 4 ani, de catre Hardware Upgrade din Italia, Geeknetic din Spania, PurePC din Polonia, KitGuru din Marea Britanie, HardwareLuxx din Germania, Hardware.Info din regiunea Benelux, LAB501 din Romania, CowCotLand din Franța și SweClockers reprezentând țările nordice.

Finalistii European Hardware Awards au fost dezvaluiti pe 2 Mai, iar astazi, suntem mandri sa va anunțam caștigatorii! Colegul nostru Monstru a fost prezent la fata locului si a decernat o parte din premii. Mai jos puteti gasi lista completa a castigatorilor European Hardware Awards 2018. Merita remarcata performanta pe care au atins-o cei de la AMD anul acesta (cel mai bun procesor si produsul anului), precum si faptul ca o buna parte din produsele castigatoare s-au bucurat de aprecierea noastra de-a lungul timpului in paginile LAB501 (Noctua, Seasonic, Creative, Samsung, GSkill, Corsair, Fractal Design, Lenovo etc).

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Decernarea European Hardware Awards 2018

Lasa-ne un comentariu: