Decernarea European Hardware Awards 2020

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 25 June, 2020.

European Hardware Awards 2020

 
“Cea de-a 6-a ceremonie anuala European Hardware Awards a avut loc in Hotelul W din Taipei” – asa ar fi inceput in mod normal aceasta poveste. Din pacate insa, nimic nu este normal la 2020, iar Computex-ul a fost amanat pentru anul viitor, drept urmare, pentru prima oara in 6 ani de cand exista European Hardware Association, decernarea premiilor a avut loc online, colegii nostri Koen si Dennis dezvaluind castigatorii pe strazile insoritului Amsterdam.

Nominalizarile pentru European Hardware Awards au inceput in prima parte a lui 2020, finalistii fiind anuntati in prima saptamana din Iunie, iar in saptamanile care au urmat, peste 100 dintre cei mai experimentați editori din lume au votat asupra produselor pe care le-au considerat “Cel mai bun dintre cele mai bune” pentru anul 2020.

European Hardware Awards a fost infiintata cu 6 ani in urma, de catre Hardware Upgrade din Italia, Geeknetic din Spania, PurePC din Polonia, KitGuru din Marea Britanie, HardwareLuxx din Germania, Hardware.Info din regiunea Benelux, LAB501 din Romania si CowCotLand din Franța, iar anul acesta ni s-au alaturat colegii de la IO Tech, din Finlanda, reprezentând țările nordice.

De atunci, am organizat in fiecare an atat European Hardware Awards, unde editorii celor 9 publicatii voteaza cele mai bune produse ale anului, cat si Community Awards, unde cititorii nostri au ocazia sa isi spuna parerea. Mai mult decat atat, in fiecare an organizam sondajul “Preferintele cititorilor”, pentru a vedea care sunt subiectele care va intereseaza pe voi, cei care ne cititi.

Ei bine, dupa 5 luni de nominalizat si votat, astazi a venit momentul sa anuntam caștigatorii European Hardware Awards 2020!

 


 
Puteti urmari intreaga ceremonie accesand link-ul de mai jos.
 

Comentarii

2 comentarii la: Decernarea European Hardware Awards 2020

  1. dor a scris pe:

    Hopa! Nu ma asteptam sa vad vreun GPU de la AMD la “best gpu”…

  2. Mircea a scris pe:

    nu-mi vine sa cred ca Intel nu are un procesor sau altceva in “the best”dupa multi ani in care a dominat categoric …Sper sa re apara cat mai repede…

Lasa-ne un comentariu: