LAB501 – acum si in limba engleza !

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 1 June, 2014.

lab501.net

 

So, Monstru, what do you want to do tonight? What we do every night Matei… take over the world! Da fratilor, uite ca o facem si pe asta…Doar ca de data asta nu mai este vorba de un cadou pentru voi (cum a fost lansarea Nivelului 2) ci pentru restul lumii.

Gata, incepand de astazi nu doar vorbitorii de limba romana se vor putea bucura de polologhiile mele, cinismele tehnice ale lui Matei sau monstruozitatile extreme ale lui Ramiro. Incepand de astazi LAB501 devine accesibil unei lumi intregi. S-or fi saturat si ei saracii sa tot citeasca cu Google Translate. Prin urmare, astazi lasam lab501.net, versiunea in limba engleza a site-urilor LAB501 si NEXT.

Ce insemna asta? Pentru voi, cititorii din Romania, se va schimba un singur lucru – review-urile despre produsele care nu se comercializeaza in Romania vor fi publicate doar in limba engleza, asa cum este si logic de altfel. In rest, pentru cititorii de limba romana nu se schimba nimic. LAB501 ramane LAB501, NEXT-ul ramane NEXT si NIVELUL2 creste frumos in continuare.

Pentru vorbitorii de limba engleza insa am pregatit un site putin mai modern, mai aerisit, unde cele mai importante review-uri hardware vor sta alaturi de cele mai interesante teste de smartphone-uri si gadget-uri, ba poate isi va mai iti capul si cate un joc pe ici pe colo.

Ce este important si as vrea neaparat sa retineti este faptul ca nu renuntam la nici un site si nu prioritizam nici un site fata de celalalt. Pentru voi nu se schimba nimic, doar ca noi vom munci acum de doua ori mai mult. Acestea fiind zise, long live 501, hail hydra si nu uitati sa mai treceti si pe site-ul in engleza pentru continutul de acolo respectiv pentru concursurile world-wide.

 
net

Comentarii

10 comentarii la: LAB501 – acum si in limba engleza !

 1. George Paraschiv a scris pe:

  Daca tot lansati o versiune in engleza si vorbesti de oameni din afara care folosesc Google translate frecvent ca sa citeasca ce au nevoie de pe aici speram sa vedem articolele noi scrise putin reformulat deoarece traducerile din momentul de fata desi sunt inteligibile arata cam trase de par si nelalocul lor. Poate un vorbitor native de limba engleza sau / cadru didactic / traducator de meserie va poate ajuta sa corectati anumite formulari ca sa para mai naturale. Ar fi chiar o idee sa aveti cineva responsabil cu editarea articolelor in limba engleza.

 2. Gigel de la Poli a scris pe:

  Draga domnule Goerge Paraschiv,
  Draga domnule Monstru,
  Draga domnule Matose,
  Dragi stimabili cititori,
  Domnule Paraschiv, eu precum si cealalalta parte de cititori revenim pe acest site pentru ca INFORMATIA este OBIECTIVA iar MODUL DE PREZENTARE este SUBIECTIV, AIURIT, RECONFORTANT, LUDIC si UNIC.
  Eu nu vreau sa se schimbe acest lucru, sincer am preferat intodeauna sa citesc 50 de pagini scrise de “redactia” Lab501 si nu de orice alti gigei.
  Daca vrei formulari mai naturale citeste cartile tehnice, noi nu vrem asta!
  Site-ul in limba engleza poate pastra o distinctie aparte, dar noi il vrem pe Monstru si Matose in forma lor pura, needitata si vulgara. Noi suntem cei care vrem P**A in articole! Fie ca P**A sa fie cu noi toti! Spor la citit dragi cititori si spor la scris domnilor redactori.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Gigel – nu-ti face griji, ramanem la aceeasi forma de exprimare.

  Dar George are si el dreptate, stiu ca unele exprimari suna aiurea dar sunt convins ca pe masura ce ne vom obisnui sa scriem direct in engleza vom trece peste etapa initiala in care mai scapam si exprimari aiurea in articole 🙂

 4. theBrain a scris pe:

  Raspunsul lui Brain era asta 😛
  “The same thing we do every night, Pinky – try to take over the world!”
  Big fan 😀

 5. GLC a scris pe:

  Pe cand un review la Titan Z? Vad ca a aparut deja in oferta garajului la pretul modic de ~145 de milioane de lei vechi pentru varianta de 12GB.

 6. Monstru Post author a scris pe:

  Probbil niciodata…

 7. Licaon_Kter a scris pe:

  Opera 12.17 la RSS feed zice:

  Prelucrarea XML a eșuat: eroare de sintaxă (Linie: 2, Caracter: 0)
  Eroare:
  XML declaration not at beginning of document
  Specificație:
  http://www.w3.org/TR/REC-xml/
  1:
  2:
  3: <rss version="2.0"
  4: xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/&quot;
  5: xmlns:wfw="http://wellformedweb.org/CommentAPI/&quot;

 8. Licaon_Kter a scris pe:

  @Monstru: Idei legat de RSS?

 9. Monstru Post author a scris pe:

  Ok, ne ocupam

 10. Licaon_Kter a scris pe:

  Apropo “Anunta-ma despre comentarile noi prin email.” nu functioneaza. Acum scrie “Esti inscris la acest subiect. Editeaza-ti inscrierile” dar nu am primit nici un mail niciodata, de la nici un subiect la care am comentat.

Lasa-ne un comentariu: