LAB501 Community Workshop – Editia a II-a: Thecus

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 9 November, 2015.

La final

 
Incet, incet, cel de-al doilea workshop a ajuns la final si noua nu ne mai venea sa plecam acasa. Desi nu ne-am mai desfasurat in spatiul urias pe care l-am avut la dispozitie in cadrul primului workshop, am avut parte de o experienta placuta, alaturi de forumisti de toate varstele si nivelele de formare tehnica. Unii dintre ei au aflat lucruri noi si au devenit interesati de subiectul discutat, de la altii dintre ei am avut si noi ce invata, si per total pot spune ca inca odata am primit confirmarea faptului ca workshop-ul a fost o idee cu adevarat buna.

M-am bucurat sa vad inca odata oameni pasionati care discuta aprins orice subiect, m-am bucurat sa il vad pe Bogdan asaltat de intrebari, pe Marius cel omniprezent, ocupandu-se de toate detaliile workshop-ului si incercand sa fie o gazda cat mai buna, pe Matei impasibil si tehnic, iute manuitor de surubelnita, pe Gabi tragand cadru dupa cadru cu o adunare de oameni pasionati si dornici de cunoastere.

Evident, le multumim celor de la Thecus pentru implicare, celor de la evoMAG pentru gazduire, precum si lui Bogdan si Marius pentru prezenta si ajutor. Iar voua… ei bine voua vom incerca sa va multumim de fiecare data, organizand si mai multe workshop-uri, cu subiecte care mai de care mai interesante.

Undeva spre sfarsitul lunii Noiembrie vom organiza un nou workshop, iar subiectul va fi un mare producator de placi grafice. Putem spune ca ce-a de-a treia editie LAB501 Community Workshop va fi verde…. He, he, he…

 

Outro

Comentarii

2 comentarii la: LAB501 Community Workshop – Editia a II-a: Thecus

  1. Ncmihai a scris pe:

    Oi di mini ce rosu eram! (Sper ca am scris bine!)
    Multumesc lab501 si EvoMAG!

  2. Bogdan Mitrea (Bugsy004) a scris pe:

    Foarte interesant workshop-ul, la cât mai multe!!!
    Toate cele bune tuturor!

Lasa-ne un comentariu: