LAB501 Community Workshop – Editia XIV – Samsung

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 4 April, 2017.

La final

 
Am profitat din plin de vremea calda care si-a facut aparitia la sfarsitul lui Martie, prin urmare workshop-ul a fost incheiat de traditionalul gratar incins cu maiestrie de catre participanti. Motiv pentru care ne-am hotarat sa organizam astfel de workshop-uri mai des… stiti voi… pentru ca suntem pasionati de tehnologie.

Lasand gluma la o parte, putem spune ca workshop-ul nostru a ajuns cu adevarat la maturitate in al doilea an de existenta, cele mai noi aparitii fiind prezentate in cadrul workshop-ului concomitent cu disponibilitatea lor in magazinele din Romania. Iar pentru asta trebuie sa le multumim atat producatorilor care au fost alaturi de noi, dar mai ales forumistilor LAB501, care sunt practic sufletul acestor workshop-uri, precum si prietenilor de la evoMAG, care ne-au gazduit in fiecare editie. Nu in ultimul rand, Traian si Gabi au asigurat inca odata suportul fotografic si le multumim si lor pe aceasta cale.

La sfarsit, cred ca sunt in asentimentul tuturor celor prezenti daca afirm ca LAB501 Community Workshop – Editia XIV a fost o editie pe cinste, iar bunatatile nu se opresc aici, nume grele urmand sa isi faca aparitia in cadrul urmatoarelor editii. Ne vedem la urmatorul workshop!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: