LAB501 DIABLO III Beta Key Giveaway ROUND 2

Scris de: , in categoria: Editoriale, in 13 March, 2012.

Dragi tovarasi si prieteni… pentru ca v-a placut atat de mult DIABLO III Beta Key Giveaway-ul nostru organizat pe NEXT LAB501, si pentru ca exista atatia fani Diablo III printre voi, ne-am gandit ca meritati inca o sansa. Si pentru ca LAB501 impinge totul la extrem, ne-am gandit sa va mai oferim 13 sanse, ca sa fie cu noroc. Pentru aceasta, am pus la cale mai multe concursuri mai mici, datorita carora puteti sa va numarati printre fericitii care se vor juca in curand Diablo III (fie el si versiunea BETA). Mai jos puteti gasi cele 5 modalitati in care puteti intra in posesia unui beta key pentru Diablo III. Puteti sa va inscrieti in toate concursurile (de fapt este chiar indicat, pentru a avea mai multe sanse), dar fiecare castigator poate primi doar o cheie. Evident, castigatorii din runda 1 nu mai pot participa la aceste concursuri.

In total, punem la bataie 13 beta key-uri Diablo III, incepand de astazi, 13 Martie!!! Toate concursurile se termina Duminica, 18 Martie, la ora 12:00 (ora pranzului), exceptand giveaway-ul de pe forum. Deci aveti la dispozitie 5 zile, pentru a participa la unul dintre cele 5 concursuri!


Facebook Giveaway

Punem la bataie 5 beta key-uri de Diablo III pentru fanii nostrii de pe Facebook. Pentru a intra in posesia lor, trebuie sa dati Like paginii de Facebook LAB501, si sa dati Share pozei postate de noi pentru acest concurs (atentie, tinem cont de share-urile date direct pozei postate pe pagina noastra). La sfarsit, vom alege 5 castigatori, prin tragere la sorti, dintre toti cei care au dat Share.


Youtube Giveaway

Fanii nostrii de pe YouTube pot castiga 2 beta key-uri Diablo III. Pentru a intra in posesia lor, trebuie sa va inscrieti ca subscribers pe canalul nostru de YouTube si sa postati un comentariu pentru filmul care prezinta imagini de gameplay Diablo III ruland pe IvyBridge. La sfarsit, vom alege 2 castigatori, prin tragere la sorti, dintre toti cei care au dat Subscribe si au comentat filmul in cauza. Daca nu aveti cont de Youtube, va puteti loga cu contul de Gmail. Comentariile trebuie sa contina cel putin o fraza si sa aiba legatura cu subiectul.

 

LAB501 Giveaway

Pentru a castiga una dintre cele doua beta key-uri Diablo III puse la dispozitie pe LAB501, va trebui sa participati la un treasure hunt, similar celui organizat de Craciun. Vom posta o poza cu Diablo III in 3 stiri diferite publicate anul acesta la CeBIT, precum si intr-un articol din categoria placi video. Primii doi cititori care vor gasi acesta poza si vor trimite mail la adresa vor intra in posesia unui beta key Diablo III. Poza este cea din partea de jos a acestui articol. Evident, articolul de fata nu se numara printre cele din concurs. Mail-ul trebuie sa aiba un titlu de forma “LAB501 Diablo III Treasure Hunt” si sa contina numele complet al cititorului, adresa de mail, precum si nick-ul de forum (daca aveti user pe forum), numele contului de Facebook (daca aveti cont pe Facebook) si numele contului de YouTube (daca aveti cont de YouTube). De asemenea, mail-ul trebuie sa contina cele 4 link-uri catre stirile/articolul unde este ascunsa poza.

 

NEXT LAB501 Giveaway 2

Pentru a castiga una dintre cele doua beta key-uri Diablo III puse la dispozitie pe NEXT LAB501, va trebui sa participati la un treasure hunt, similar celui organizat de Craciun. Vom posta o poza cu Diablo III in 2 articole si 2 stiri de pe NEXT. Primii doi cititori care vor gasi acesta poza si vor trimite mail la adresa vor intra in posesia unui beta key Diablo III. Poza este cea din partea de jos a acestui articol. Evident, articolul de fata nu se numara printre cele din concurs. Mail-ul trebuie sa aiba un titlu de forma “NEXT LAB501 Diablo III Treasure Hunt” si sa contina numele complet al cititorului, adresa de mail, precum si nick-ul de forum (daca aveti user pe forum), numele contului de Facebook (daca aveti cont pe Facebook) si numele contului de YouTube (daca aveti cont de YouTube). De asemenea, mail-ul trebuie sa contina cele 4 link-uri catre stirile/articolele unde este ascunsa poza.

LAB501 Forum Giveaway

Pentru toti cei care au participat la toate giveaway-urile Diablo III organizate de LAB501 si nu au reusit sa se numere printre norocosi, vom mai pune la dispozitie inca 2 key-uri pe forum, Duminica, 18 Martie, intre orele 16:00 si 17:00. Pentru a afla ce aveti de facut, va trebui sa cititi cu atentie LAB501 si NEXT LAB501 in cursul zilei de Vineri, 16 Martie, intre 9:00 si 23:00. Pe fiecare site va fi publicata o stire timp de o ora. Fiecare site va avea o alta stire publicata, la o alta ora. Ambele stiri vor fi inlaturate dupa ce au stat o ora pe site. Pentru a putea intra in concursul de duminica, va trebui sa cititi ambele stiri. Mai multe detalii veti afla Duminica, la ora 16:00, pe forum.

Mult succes!!!

Comentarii

5 comentarii la: LAB501 DIABLO III Beta Key Giveaway ROUND 2

 1. Evil D a scris pe:

  Pentru cei care nu se numara printre “norocosii” castigatori ai unei chei beta de Diablo 3 exista un programel numit Mooege, si clientul beta ii usor de obtinut – incercati Diablo 3 pe calea usoara 😀

 2. ShadE a scris pe:

  Tot respectul pt. oferirea unei runde a 2-a.
  Doamne ajută să mă fi încadrat în primii 2 la unul giveaway-uri.
  Mult noroc și celorlalți competitori.

 3. Futerix a scris pe:

  Este foarte limitat acest beta, mai rau te zgarii pe fata pana apare.
  Abia astept sa iasa pe piata.

 4. Monstru Post author a scris pe:

  15 Mai official launch date, plenty of time for playing the beta 🙂

 5. h0stile a scris pe:

  Amu’ ca vine weekendu’, ma gandesc ca era frumos sa se termine concursul maine (sambata), sa apucam sa jucam toata ziua duminica. In felul asta, iar facem cafea intravenos la serviciu toata ziua de luni 🙂

Lasa-ne un comentariu: