A inceput Computex Virtual 2021

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 31 May, 2021.

Computex

 
Au trecut mai bine de 10 ani de cand ma imbarcam prima data intr-un avion cu destinatia Taipei, Taiwan, dar imi aduc aminte si acum de bucuria pe care am simtit-o gandindu-ma ca voi participa la Computex, cel mai important eveniment IT din punct de vedere al industriei hardware. Mergeam acasa la unele dintre cele mai importante brand-uri din domeniu, acolo unde sunt proiectate si produse placile de baza, acolo unde nucleele grafice sunt transpuse pe siliciu, acolo unde an de an, sute de mii de oameni din industrie s-au strans pentru a participa la Computex Taipei… tempul hardware-ului.

Ei bine, asa cum stiti, anul trecut Computex-ul nu a avut loc, datorita pandemiei care a afectat toate aspectele vietii noastre, iar anul acesta cei de la TAITRA, adica organizatorii Computex, au optat pentru o solutie hibrida, impartita intre off-line si on-line. Astfel, la nivel local Computex-ul va avea si o prezenta fizica anul acesta, intre 1 si 4 Iunie, insa pentru majoritatea vizitatorilor, asa cum suntem si noi, se va desfasura on-line, pe o perioada extinsa, mai precis 31 Mai – 30 Iunie 2021.

In aceasta perioada vom putea vizita stand-urile virtuale ale celor mai importanti producatori din domeniu, vom putea participa la conferinte din domeniile AI, IoT, 5G, Edge Computing, HPC, Cyber Security, Gaming, Inovații & Start-UPS si nu in ultimul rand vom afla noutati importante din keynotes-urile sustinute la Computex de AMD, Intel sau Nvidia, in zilele imediat urmatoare.

Computex Virtual 2021 a luat astartul astazi, prin conferinta tinuta de Dl James C. F. Huang, Chairman TAITRA, iar in zilele care urmeaza veti putea afla noutati importante de la cele mai cunoscute companii din domeniu, inclusiv despre placi video sau procesoare noi…

Computex este unul dintre cele mai importante targuri IT&C din lume, organizat de Taiwan External Trade Development Council (TAITRA), si Taipei Computer Association (TCA).

 

Comentarii

Niciun comentariu la: A inceput Computex Virtual 2021

Lasa-ne un comentariu: