Decernarea European Hardware Awards 2022

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 23 May, 2022.

European Hardware Awards 2022

 
Asa cum stiti, in ultimii doi ani a trebuit sa organizam decernarea premiilor European Hardware Awards online, datorita impactului avut de pandemie asupra calatoriilor internationale. Si chiar daca anul acesta Computex-ul are si o componenta offline, aceasta este dedicata doar vizitatorilor locali, drept urmare cea de-a 8-a editie European Hardware Awards are loc tot on-line. Sa speram ca pentru ultima data…

Ca de fiecare data, nominalizarile pentru European Hardware Awards au inceput in prima parte a anului, finalistii fiind anuntati in prima saptamana din Mai, iar in saptamanile care au urmat, peste 100 dintre cei mai experimentați editori din lume au votat asupra produselor pe care le-au considerat “Cel mai bun dintre cele mai bune” pentru anul 2022.

European Hardware Awards a fost infiintata cu 8 ani in urma, de catre Hardware Upgrade din Italia, Geeknetic din Spania, PurePC din Polonia, KitGuru din Marea Britanie, HardwareLuxx din Germania, Hardware.Info din regiunea Benelux, LAB501 din Romania si CowCotLand din Franța, iar ulterior ni s-au alaturat colegii de la IO Tech, din Finlanda, reprezentand tarile nordice.

De atunci, am organizat in fiecare an atat European Hardware Awards, unde editorii celor 9 publicatii voteaza cele mai bune produse ale anului, cat si Community Awards, unde cititorii nostri au ocazia sa isi spuna parerea. Mai mult decat atat, in fiecare an organizam sondajul “Preferintele cititorilor”, pentru a vedea care sunt subiectele care va intereseaza pe voi, cei care ne cititi.

Ei bine, astazi a venit momentul sa anuntam caștigatorii European Hardware Awards 2022!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: