MSI Master Overclocking Arena 2012 – Evolution Begins

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 22 June, 2012.

Dragi tovarasi si prieteni, MSI Master Overclocking Arena a ajuns anul acesta la editia cu numarul 4, iar overclockerii din intreaga lume se pregatesc din greu pentru marea batalie finala.

Anul acesta structura a fost schimbata, astfel incat nu vor mai exista finale/invitatii pe tari, urmate de finala live regionala si de marea finala din Taipei. In schimb, calificarile se desfasoara on-line, pe HWBot, dupa o structura diferita.
 

 
Astfel, calificarile online pentru America de Nord si America de Sud s-au desfasurat in perioada 13 Aprilie – 11 Mai 2012, si in final trei echipe si-au castigat locul in finala din Taipei:
 
Splave + un membru al echipei la alegere (SUA)
Rbuass + un membru al echipei la alegere (Brazilia)
gnidaol + un membru al echipei la alegere (Brazilia)
 

 
Calificarile pentru zona EMEA s-au incheiat pe 14 Iunie si in final cinci echipe si-au castigat locul in finala din Taipei:
 
Xtreme Addict + un membru al echipei la alegere (Polonia)
T0lsty + un membru al echipei la alegere (Ucraina)
ryba + un membru al echipei la alegere (Polonia)
Aristidis + un membru al echipei la alegere (Grecia)
Smoke + un membru al echipei la alegere (Rusia)
 

 
Calificarile continua pentru zona Asia-Pacific, in perioada 15 Iunie – 12 Iulie. 4 echipe vor merge mai departe din aceasta regiune!
 

 
In calitate de campioni MOA EMEA 2011 & campioni mondiali MOA 2011, echipa LAB501, alcatuita din Matei “matose” Mihatoiu si Tudor “Monstru” Badica este invitata direct in finala mondiala din Taipei.
 

 

Se pare ca Septembrie va fi o luna fierbinte pentru overclockeri, cand cele mai bune echipe din lume se vor intalni inca odata intr-o infruntare de proportii epice. Ca sa va faceti o idee cat mai corecta legata de nivelul competitiei, trebuie sa va spun ca inca din calificarile pentru zona EMEA au fost doborate recordurile mondiale pentru 3DMark 2003 si 3DMark 2011 de nu mai putin de 8 ori!!! Folosind o placa grafica MSI HD 7970 Lightning, concurentii au reusit sa domine pur si simplu topurile in aceste doua benchmark-uri. Si cand ne gandim ca de fapt ei nu vroiau decat sa se califice pentru marea batalie!!!

Spartans!!! What is your profession!!!!!

 

Comentarii

6 comentarii la: MSI Master Overclocking Arena 2012 – Evolution Begins

 1. DanutzuAC a scris pe:

  Succes domnilor !!!

 2. dragos a scris pe:

  multa bafta! va tinem pumnii si aratati-le inca odata ca tot romanii sunt cei mai buni!

 3. Sonofabum a scris pe:

  Pe ei Nene! Sa dati cu azotu’n placi pana sare mucu din nas! Sa va recunoasca tot world’u de Baci pana la batranete.
  Mare atentie la femei in Taiwan, verificati inainte sa nu aiba “marul lui Adam”! 😀 In rest, distractie maxima si sa ne vedem cu bine si in HD pe Youtube cu lant’u de aur la gat!

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Aia e Thailanda bre, nu Taiwan =))

 5. Sorin a scris pe:

  Bafta !!!

 6. mihai a scris pe:

  Trebuia sa va trimita deja premiul :)) .

Lasa-ne un comentariu: