Portretul cititorului 2021 – Chestionar + CONCURS

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 13 April, 2021.

Portretul cititorului 2021

 
UPDATE – In urma tragerii la sorti efectuate de colegii din EHA, castigatorul este Tim B din Germania.
 

Asa cum v-am obisnuit deja in fiecare an, a venit momentul sa aflam din nou preferintele voastre in materie de hardware si tehnologie inteligenta, in cadrul studiului pan-european desfasurat de catre toate site-urile membre in European Hardware Association. Timp de mai bine de 2 saptamani, pana pe 2 Mai 2021, veti avea ocazia sa completati chestionarul nostru, pe care am incercat sa il optimizam astfel incat sa nu va irosim timpul cu intrebari inutile.

Desigur, pe mine personal ma intereseaza mai putin ce achizitii aveti in plan sau cat veti cheltui in urmatorul an, dar pe de alta parte cati romani sunt interesati de surse de alimentare si cati de tastaturi de gaming reprezinta un subiect interesant in momentul in care discutam despre cititorii celui mai important site hardware din Romania. Ah…si cine stie… poate daca vad si producatorii ca nu ne intereseaza atat de mult tehnologia RGB… primim mai multe componente elegante si mai putine luminite…

Prin urmare, o sa va rog sa va lipsiti de 3 minute din timpul vostru pretios si sa raspundeti chestionarului nostru. Nu dureaza mult, raspunsurile sunt anonime si ne ajutati sa strangem date reale, despre preferintele cititorilor nostrii, care pot influenta pe viitor companiile care va intereseaza sau magazinele care va intereseaza. Nu este obligatoriu, nu avem nevoie nici macar de adresa voastra de email, daca nu doriti sa participati la concurs, pur si simplu aceste raspunsuri ne ajuta in a contura portretul cititorului EHA la mijlocul lui 2021.

Pe de alta parte, pentru ca timpul vostru este pretios, in semn de apreciere pentru cei care au completat chestionarul, punem la bataie si un premiu, oferit de European Hardware Association. Premiul este oferit la nivel european, pentru toti cititorii site-urilor EHA care vor completa chestionarul pana pe 2 Mai si va fi acordat prin tragere la sorti.

European Hardware Association, prin partenerii Parsec Media S.L, pune la bataie un barebone Zotac Magnus One in valoare de 1599 Euro, echipat cu un procesor Intel Core i7 10700 si o placa grafica ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070. Daca doriti sa fiti inscrisi in tragerea la sorti, va trebui sa completati campul email de pe ultima pagina a chestionarului, cu o adresa de email valida. Nu sunt necesare date personale (nume, etc) si nu vom utiliza adresa de email in alt scop decat tragerea la sorti pentru acest concurs. Toate adresele de e-mail vor fi sterse dupa finalizarea tragerii la sorti si acordarea premiului.

Completarea chestionarului dureaza aproximativ 3 minute si este recomandabil sa intreprindeti aceasta activitate utilizand un desktop / notebook. Castigatorul va fi anuntat in saptamana 10-16 Mai. Va multumim pentru timpul acordat si va dorim succes!

Completeaza chestionarul aici.
 

Comentarii

3 comentarii la: Portretul cititorului 2021 – Chestionar + CONCURS

 1. CerulLiber a scris pe:

  bafta tuturor celor nascuti in Romania !

  intrebarea 20. Cand te astepti sa faci un upgrade la retea 10 Gigabit?

  si eu sunt interesat de raspunsul ISP-ului

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Placi de retea 10Gigabit avem, switch-uri avem, NAS-uri avem. Ce treaba are reteaua (LAN) cu internetul? 🙂

 3. Dor a scris pe:

  Cablurile prin casă suporta 10gb, dar nu am switch-uri pentru viteza asta. Prețurile sunt încă prea sus pentru mine …

Lasa-ne un comentariu: