Premiile EHA Reader Awards vor fi decernate la Berlin, pe 1 Septembrie 2022

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, in 1 July, 2022.

EHA Reader Awards

 

Ehehei, dragii monstrului, iata ca dupa ani de zile in care am organizat evenimente online, se pare ca anul acesta va fi primul an in care putem sa ne intalnim cu colegii din industrie si sa decernam premiile EHA. Ce-i drept, nu discutam despre premiile European Hardware Awards, ci despre EHA Reader Awards, adica premiile pe care le votati voi, cititorii.

Astfel, Joi, 1 Septembrie, in sala principala a hotelului Marriott din Berlin, castigatorii EHA Reader Awards vor fi anuntati in cadrul unei ceremonii speciale, care va avea loc imediat dupa deschiderea IFA 2022.

Votarea pentru aceste premii va începe luni, 11 iulie, cititorii din toata Europa avand la dispozitie 2 saptamani pentru a alege brand-urile preferate.

Asa cum stiti, European Hardware Association (EHA) este alcatuita din noaă publicatii tehnologice recunoscute la nivel mondial, mai precis Tweakers din Olanda, io-Tech din Scandinavia, Geeknetic din Spania, Hardware Upgrade din Italia, HardwareLuxx din Germania, KitGuru din Marea Britanie, Cowcotland din Franța, LAB501 din România si PurePC din Polonia.

Impreuna, aceste publicatii sunt citite de peste 20 de milioane de cumparatori de tehnologie de calcul in fiecare an. Avand o audienta masiva la nivel paneuropean, EHA se afla intr-o pozitie unica pentru a desfasura cel mai mare sondaj de opinie de acest gen pentru aceasta regiune.

Nu in ultimul rand, aceasta va fi pentru prima data in mai bine de doi ani cand putem organiza un eveniment live de premiere, cu participare fizica. Motiv pentru care de-abia asteptam colegii din industrie la Marriott, Berlin, Joi, 1 Septembrie, la ora 19:00, iar pe voi va asteptam pe site, la vot, incepand cu 11 Iulie

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Premiile EHA Reader Awards vor fi decernate la Berlin, pe 1 Septembrie 2022

Lasa-ne un comentariu: