Review – MSI Trident A 9TH

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 28 March, 2019.

Interior

 
Structura interna este aceeasi ca si in cazul modelului Trident X, insa, fiind vorba despre un model accesibil, sasiul nu a mai primit tratamentul estetic (vopsit in negru) aplicat in cazul acestuia. In rest, avem de-a face cu aceleasi avantaje si dezavantaje ca si in cazul modelului Trident X.

Carcasa este impartita in 3 sectiuni distincte, pentru placa de baza, sursa si placa video. Astfel, placa video este montata intr-un compartiment dedicat, admisia aerului rece fiind realizata prin partea superioara a laturei din stanga, aerul cald fiind evacuat prin latura superioara, respectiv prin spatele carcasei.

Admisia aerului rece introdus de catre sursa in sistem este realizata prin partea inferioara a aceleiasi laturi, in timp ce sistemul de racire montat pe procesor utilizeaza latura inferioara si laterala pentru admisie si evacuare. SSD-ul M.2 este montat pe partea din spate a placii de baza, pe aceeasi latura cu placa video, dar intr-un compartiment separat, in timp ce unitatea de stocare de 2.5″ este montata intr-un lacas dedicat, deasupra compartimentului placii de baza.

Am apreciat faptul ca placa video este pozitionata in pozitia fireasca, perpendiculara pe sol, fenomenul de convectie naturala contribuind din plin la racirea componentei cele mai mari consumatoare de curent din sistem. De asemenea, un punct in plus de la mine pentru sleeving-ul negru al cablurilor sursei, respectiv pentru wire-management, incredibil de dificil de realizat intr-o carcasa de dimensiuni atat de reduse.

Singurele minusuri pe care l-am identificat la prima vedere este lipsa filtrelor de praf, destul de necesare in zilele noastre, mai ales pentru cei care traiesc in orase mari.

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – MSI Trident A 9TH

 1. rumes a scris pe:

  ‘dar si prin prezenta celor 6 nuclee pe un Core i5, o noutate specifica seriei 9’
  let me introduce… i5 8400?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Na belea…uitasem de piticania aia 🙂

 3. Abalajul este acelasi ca si in cazul modelului Trident

  Ce e ala ambalaj!?

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Cutie, accesorii, etc?

Lasa-ne un comentariu: