ADATA Premier Pro SP920 256GB SSD Review

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 2 April, 2014.

CrystalDiskMark 3.0.3 x64

 

CrystalDiskMark are marele avantaj ca putem seta genul de date cu care sa lucreze programul: compresibile (0Fill) sau incompresibile (Random). In cazul de fata acest aspect nu conteaza prea mult pentru ca avem un controller care nu se bazeaza pe algoritmi de compresie pentru a obtine performanta ridicata.

Rezultatele sunt similare cu cele obtinute de AS SSD Benchmark cu exceptia unei foarte importante diferente: ambele efectueaza mai multe rulari, numai ca AS SSD inregistreaza valoarea medie a rularilor in timp ce CDM inregistreaza valoarea maxima. Performantele sunt mai bune decat cele vazute mai devreme, atat la citire cat si la scriere obtinand valori cu aproximativ ~ 10 MB/s mai mari. Cred ca este clar faptul ca avem de-a face cu un SSD dedicat mai mult segmentului mainstream.

 

cdm

 

Comentarii

3 comentarii la: ADATA Premier Pro SP920 256GB SSD Review

 1. Johny a scris pe:

  La acest SSD Toshiba Q Series Pro 128GB SATA-III 2.5 inch nu faceti un review daca se poate…

 2. matose Post author a scris pe:

  Daca il primim la test, cu cea mai mare placere 🙂

 3. cris a scris pe:

  Va rog mult, faceti ceva si tineti-ne la curent cu ultimele tehnologii in materie de SSD-uri (mSATA, 2,5″ si 1,8″ SATA3 de 7mm). Care sunt cele mai rapide, dar in acelasi timp si fiabile?
  Samsung (840 Pro, 850 Pro, 840 EVO, 850 EVO) sau altceva : (MUSHKIN, Toshiba, Corsair, Plextor, Patriot, Sandisk, Kingston, PNY, noul OCZ…)

Lasa-ne un comentariu: