Review – AORUS Memory DDR5-5200 CL40 32GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 4 November, 2021.

Concluzii

 
Gata dragilor, am terminat treaba pe ziua de azi. Promit! Si cred ca pana acum am reusit sa ne formam o parere destul de bine documentata legat de ce ne putem astepta de la noua platforma Alder Lake, respectiv de la memoriile DDR5. Asa cum am vazut, cele mai raspandite memorii vor fi cele bazate pe IC-uri Micron, insa in momentul de fata cele mai performante sunt cele bazate pe chip-uri Samsung.

Iar kitul AORUS Memory DDR5 arata bine, fiind vorba despre memorii elegante, echipate cu un radiator solid si sobru si cel mai important fara iluminare RGB. Din pacate insa, potentialul de overclocking este destul de limitat, exemplarul testat de noi reusind sa ruleze stabil doar un prag mai sus fata de frecventa din fabrica, adica DDR4 5400 CL40.

Ce-i drept, nu putem extrapola, bazandu-ne doar pe doua kituri testate, insa cel putin in momentul de fata aceasta pare sa fie plaja in care functioneaza fara probleme memoriile Micron. Sunt convins insa ca vom vedea in curand si IC-uri trecute printr-un proces de binning mai serios, astfel incat sa vedem si peste DDR5 5600 in cazul memoriilor bazate pe IC-uri Micron. Cine stie, poate in cazul AORUS Memory RGB DDR5…

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: