Review – Corsair Dominator Platinum RGB White 3200MHz CL16 32GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 16 February, 2021.

Concluzii

 

Corsair Dominator Platinum RGB White 3200MHz CL16 32GB pot fi achizitionate din Romania pentru aproximativ 1000lei, un pret usor mai ridicat decat media pietei, insa perfect justificat avand in vedere segmentul premium din care fac parte. Asa cum am zis si in review-ul initial, dedicat seriei Dominator Platinum RGB, consider aceste memorii o demonstratie de tehnologie din partea celor de la Corsair, nivelul de calitate si inovatie fiind peste orice alt kit de memorii RGB prezent in acest moment pe piata (afirmatie inca valabila si in 2021). Cele 12 LED-uri Capellix RGB adresabile individual, precum si design-ul bazat pe aluminiu anodizat si linii simple, au ca rezultat un kit cu adevarat aratos si elegant.

Din testele rulate am putut vedea faptul ca Dominator Platinum RGB White pot rula atat la frecventa nativa de 3200MHz cu CL15 dar si urcand lejer la 3600MHz cu CL16, fiind potrivite deopotriva celor conservatori dar si celor care vor sa-si incerce un pic talentele in overclocking. Garantia pe viata precum si compatibilitatea cu iCUE si celelalte produse din ecosistemul Corsair fac ca aceste memorii sa fie nelipsite din sistemul unui impatimit de gaming care are in arsenal mai mult de un produs RGB Corsair.

In cazul in care 3200MHz este prea putin pentru voi si nu vreti sa depindeti de noroc, Dominator Platinum RGB White sunt disponibile si in versiunea DDR4 4000 CL19, dar si in variantele de 3600MHz CL18, 4800MHz CL18 fiind o versiune disponibila doar pe module de 8GB. Desi nu este un model accesibil tuturor, Corsair Dominator Platinum RGB White este extrem de aratos si va reprezenta o alegere de luat in seama pentru toti cei care isi doresc un sistem puternic si elegant.

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – Corsair Dominator Platinum RGB White 3200MHz CL16 32GB

 1. Cristian G a scris pe:

  Salutare! Ce I9 9900K ai folosit ?
  SRG19 sau SRELS ( R0 sau P0 )?

 2. Monstru a scris pe:

  Salut,

  avem un ES identic cu retail-ul, nu mai stiu stepping-ul acum

 3. Cristian G a scris pe:

  Am vazut in articolul urmator al lui matose :
  P0
  Peste tot unde incerc sa cumpar dau doar de R0 SRG19 . Pt a-l putea vedea asi fi obligat sa patch uiesc BIOS -ul cu Spectre si Meltdown , si ce sa vezi , upgrade-ul de bios este mai nou IREVERSIBIL . Nu . Multumesc
  Deci poate gasesc vreun P0 , la care NU tb update de BIOS.
  Sa fiti sanatosi si poate vaccinati soon

Lasa-ne un comentariu: