Review – Corsair Vengeance DDR5-5200 CL38 32GB

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 22 December, 2021.

Concluzii

 
Fiind vorba de primul val de memorii DDR5 aparute pe piata, majoritatea producatorilor folosesc acelasi design de referinta, diferenta constand in binning, disponibilitate si pret. Corsair Vengeance DDR5-5200 CL38 32GB se comporta mai bine comparativ cu celelelte memorii DDR5 bazate pe IC-uri Micron A-Die testate de noi, acestea fiind stabile la frecvente de 5600MHz cu latente mai stranse.

Segmentul mainstream din care fac parte, respectiv IC-urile folosite, nu le recomanda pentru doborarea de recorduri mondiale, insa memoriile se comporta admirabil pentru ceea ce au fost gandite: utilizare zilnica intr-un PC high-end. Garantia Corsair, un producator legendar de memorii RAM, tehnologia DDR5 in continua dezvoltare precum si comportamentul foarte bun (comparativ bineinteles cu stadiul incipient la care ne aflam), recomanda memoriile testate astazi drept o varianta de luat in considerare in cazul in care vreti sa adoptati noul standard acum.

O data cu trecerea timpului, vom vedea modele certificate pentru frecvente din ce in ce mai ridicate, raportul pret-performanta va deveni si el mult mai competitiv. Ca orice tehnologie noua, memoria DDR5 este costisitoare in momentul de fata, iar disponibilitatea este extrem de limitata, lucru agravat si de criza semiconductorilor din acest moment. Asa cum ne putem imagina, kit-ul testat astazi nu poate fi gasit in Romania pentru moment, insa poate fi comandat de pe site-ul oficial Corsair contra sumei de 315USD, limita fiind de 1 kit per cumparator.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Corsair Vengeance DDR5-5200 CL38 32GB

Lasa-ne un comentariu: