Review – iStorage datAshur PRO 2

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 6 December, 2019.

datAshur PRO 2

 
Despre produsele iStorage v-am povestit pentru prima oara in urma cu un an, in momentul in care va prezentam unitatea de stocare externa criptata DiskAshur 2 SSD. Practic, compania britanica infiintata in urma cu 10 ani se ocupa cu producerea de dispozitive de stocare protejate prin encriptie, indiferent daca discutam despre hard-disk-uri, SSD-uri, stick-uri de memorie sau stick-uri pentru management-ul datelor in Cloud.

Daca in urma cu un an va povesteam despre DiskAshur 2, un SSD extern echipat cu encriptie AES-XTS 256-bit, de data aceasta vom discuta despre un dispozitiv de dimensiuni ceva mai reduse, adica un stick USB protejat in acelasi fel, pe numele sau iStorage datAshur PRO 2.

Acesta este compatibil cu unele dintre cele mai stricte norme de securitate software din domeniu, o tastatura cu ajutorul careia putem introduce codul PIN care ne permite accesarea datelor de pe el, precum si cu o serie de masuri de protectie fizice, cum ar fi incastrarea PCB-ului si a IC-urilor in rasina epoxidica, astfel incat orice incercare de deschidere fortata a carcasei din aluminiu va avea ca efect distrugerea datelor.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – iStorage datAshur PRO 2

Lasa-ne un comentariu: