Review – Predator Hermes RGB 32GB DDR5 6800MHz C32

Scris de: , in categoria: Memorii & Stocare, in 3 July, 2023.

Predator Hermes RGB DDR5

 

Dupa cum am explicat si in cadrul materialelor dedicate Computex-ului de anul acesta, divizia de stocare a celor de la Predator este operata independent de celelalte game de produse. Proiectarea si productia este in sarcina BIWIN Storage, un producator de top specializat in domeniul DRAM si SSD. Noul kit Predator Hermes RGB DDR5 echipat cu IC-uri Hynix A-die a ajuns pe bancul nostru de test chiar dupa ce l-am vazut in premiera, expus in cadrul stand-ului Predator Storage din cadrul Computex 2023.

Asa cum este normal pentru un kit high-end dedicat entuziastilor si overclockerilor, PCB-ul are 10 layere pentru o integritate cat mai buna a semnalului. Noi am primit la test mezinul seriei Hermes RGB DDR5, mai exact 6800MHz CL32 la o tensiune de alimentare de 1.4v, un binning destul de agresiv daca ma intrebati pe mine. Sincer sunt curios cum merg si cum se compara cu brandurile populare (G.Skill, Kingston, Corsair, Patriot), mai ales avand in vedere faptul ca BIWIN are acces direct la waferele cu IC-uri, impachetarea si sortarea fiind facuta exclusiv in-house.

Predator Hermes RGB 32GB DDR5 6800MHz C32 este un kit dual-channel DDR5 alcatuit din 2 module a cate 16GB, beneficiind de un profil XMP 3.0 setat pentru rularea la o frecventa de 6800MHz cu latente 32-45-45-114 2T si o tensiune de alimentare de 1.4v. Cu ocazia review-ului de astazi vom inaugura si o noua platforma pentru testat memorii DDR5, care ne va permite sa aflam limitarile memoriilor si nu cele impuse artificial de IMC sau placa de baza folosita. Primul kit testat pe aceasta platforma va fi Predator Hermes RGB DDR, prin urmare haideti sa nu mai zabovim si sa ne apucam de treaba.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: