ASRock Fatal1ty Z87 Killer – Prezentare

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 30 December, 2013.

 

_MG_6413

 

_MG_6415

 

 

Placa este un pic mai ingusta decat standardul ATX, dar chiar si asa layout-ul este curat si aerisit. Avem la dispozitie 3 sloturi PCI-Express 3.0 ce pot adaposti pana la 3 placi video, dar totusi pentru performanta optima se recomanda un maxim de 2 care vor functiona 8x / 8x.  In rest putem gasi inca 4 sloturi PCI-Express 1x, utile pentru placi de sunet, de retea, etc.

Pentru a mentine costul la minim, ASRock nu a dotat placa cu butoane de Power si Reset desi prezenta lor nu ar fi marit pretul semnificativ. Surprinde totusi mufa MOLEX destinata alimentarii placilor video atunci cand folosim o configuratie multi-card, aceasta fiind situata pe marginea inferioara a placii.

 

_MG_6428

 

_MG_6421

 

In coltul din dreapta-jos, chiar langa radiatorului PCH-ului, se afla cele 6 porturi S-ATA 6Gbps cu care a fost dotata placa, toate fiind native PCH-ului Z87. O alta dotare suprinzatoare tinand cont de nivelul redus al pretului este prezenta a unui BIOS secundar pentru backup; sincer, in locul celor de la ASRock, as fi renuntat la asta si as fi dotat placa cu butoane de Power si Reset 🙂

 

Comentarii

5 comentarii la: ASRock Fatal1ty Z87 Killer – Prezentare

 1. Costi a scris pe:

  Poza a 3-a de pe pagina 3. Urât au mai pus mufele alea acolo..

 2. IVsergiu a scris pe:

  LA MULTI ANI!
  Si la mai multe articole la fel de bune ca cele de pana acum.

 3. Ciupearca a scris pe:

  La multi ani si voua, multa sanatate si putere de munca in anul care vine !

 4. Catalin a scris pe:

  Cei doi MOS-feti diferiti de cei raciti pasiv cu radiator, nu puteau fi identici cu ceilalti deoarece le trebuia musai racire cu radiator. Orice componenta cand iese pe piata, in Datasheet contine specificatii clare date de producator, fara de care nu va functiona mai mult de cateva ore\sute de ore in parametri normali\maximi!

 5. Au cam inghesuit toti acei conectori PCI si PCI-E, daca vei avea o placa video care va ocupa 2 sloturi clar nu prea o sa poti folosi acele porturi PCI, in cazul in care vei avea 1, dar cu siguranta cine va lua aceasta placa de baza va avea 2 minim…

Lasa-ne un comentariu: