Prezentare AORUS Z270X-Gaming 8

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 30 January, 2017.

Concluzii

 
Chiar daca producatorii sunt generosi cu specificatiile in ultimii ani, inlaturarea sistemului de racire, de exemplu, ne ajuta sa ne dam seama exact cu ce avem de-a face. Iar in acest caz avem de-a face cu un PCB similar cu cel al modelului Gaming 7, pe care au fost presarate marea majoritate a dotarilor varfului de gama Gaming 9. O alegere inteleapta, tinand cont ca AORUS Z270X-Gaming 8 se pozitioneaza in zona de pret destul de vasta dintre cele doua modele amintite mai sus.

Desigur, nici AORUS Z270X-Gaming 8 nu poate fi considerata o placa de baza accesibila, ~1980 RON fiind o suma pe care o platim pentru un produs premium. AORUS Z270X-Gaming 8 poate fi considerata o placa de baza “de lux”, atat prin prisma pretului dar si a dotarilor care vor satisface probabil cea mai mare parte a utilizatorilor.

Daca stam sa ne gandim mai bine, pana in momentul de fata v-am prezentat toate modelele AORUS disponibile in Romania, cu exceptia versiunii accesibile K5, pentru a va ajuta sa va alegeti placa de baza potrivita pentru voi. Din punctul meu de vedere, urmatoarele placi de baza GIGABYTE pe care vreau sa le vad pe masa de teste sunt AORUS Z270X Gaming SOC, GIGABYTE B250N Phoenix WiFi si nu in ultimul rand AORUS AX370 Gaming 7. Sunt tare curios care va ajunge prima!

 
Outro

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare AORUS Z270X-Gaming 8

Lasa-ne un comentariu: