Prezentare – Z690 AORUS Xtreme Waterforce

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 20 December, 2021.

Z690 AORUS Xtreme Waterforce

 
In orice domeniu exista produse si produse… de la modele accesibile, destinate majoritatii cumparatorilor, la modele mainstream care se lauda cu un raport calitate / pret foarte ridicat si pana la modele high-end, care ofera toate dotarile pe care ni le-am putea dori, insa vin cu un pret pe masura. Natura umana este insa predispusa catre accese de vanitate, de orgoliu, care ne fac uneori sa ne dorim mai mult. Produsul cu cea mai ridicata performanta, produsul cel mai exclusivist, produsul de top, indiferent de pret.

Acesta este motivul pentru care in ultimii ani si-au facut aparitia din ce in ce mai multi monstrii ultra high-end, care ofera tot ce are mai bun un producator de oferit in acel moment, pentru un pret de cele mai multe ori absolut usturator. Si nu conteaza daca discutam despre telefoane mobile, placi de baza, placi video sau memorii… domeniul nostru a crescut, a evoluat, iar astfel de produse si-au facut aparitia in mai multe categorii.

Si este logic, daca stam sa ne gandim, pentru ca in alte domenii, cum ar fi cel auto, asta se intampla de zeci de ani. Dar poate IT-ul nu era atat de matur pana acum. Ei bine, acest lucru s-a schimbat in ultimii ani si am asistat la aparitia unor smartphone-uri, placi de baza sau placi video ultra high-end. Un astfel de exemplu este si seria AORUS Xtreme de la GIGABYTE, placi de baza care ofera absolut tot ce ne-am putea dori, pentru un pret foarte ridicat.

Ei bine, chiar daca este greu de crezut, dar mai exista un nivel si mai sus de ultra high-end. Nivelul editiilor speciale, produse in serii limitate. Iar aici putem discuta despre seria Waterforce, care ia produsele din seria Xtreme si le adauga racire cu lichid din fabrica. Si ce mai racire!!!

Nu, acesta nu este genul de produs de care ai nevoie, acesta este genul de produs pe care pur si simplu ti-l doresti, chiar daca esti constient ca nu ai neaparat nevoie de el. Produs in editie limitata, de doar 200 exemplare, Z690 AORUS Xtreme Waterforce adauga in pacget un waterblock monstruos, care acopera intreaga suprafata a placii de baza.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Z690 AORUS Xtreme Waterforce

Lasa-ne un comentariu: