Review – ASUS GeForce RTX 3050 ROG Strix Gaming OC

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 26 January, 2022.

ASUS GeForce RTX 3050 ROG Strix Gaming OC

 
Ehehei, dar ce v-am povestit eu dragii monstrului? 2022 incepe cu lansari si daca este Ianuarie, atunci discutam despre placi video entry-level. Cei mai mici dintre pitici, inchizatorii de serie. Ultimele lansari importante din seriile AMD Radeon RX6000, respectiv Nvidia GeForce RTX3000. Si poate in alte vremuri, mai normale, mai logice, as fi folosit sintagma “placi video accesibile”. Dar asa cum ne-a invatat din pacate ultima lansare, acest lucru nu este chiar posibil. Pentru ca desi discutam despre placi grafice entry-level, acestea sunt oricum, numai accesibile nu.

Stiu, stiu, nu este corect sa transfer impresia pe care mi-a lasat-o ultima lansare asupra produselor despre care discutam astazi. In fond, nici macar nu este vorba despre aceeasi companie. Totusi, distribuitorii si magazinele sunt exact aceleasi, asa ca nu am mari sperante legate de pret nici in cazul acestei lansari. Ar fi pueril, in special in contextul actual.

In schimb, daca AMD au lansat in 2022 o placa grafica echipata cu 4GB RAM si o magistrala de 64 de biti, Nvidia macar nu fac acelasi lucru, deci exista o farama de speranta macar din punct de vedere al performantei. Pentru ca Nvidia GeForce RTX 3050 este o placa grafica entry-level, dar cu specificatii decente, asa cum vom vedea imediat, pe pagina urmatoare.

Pana atunci trebuie sa va spun ca am primit doua implementari la test si le-am abordat fix in ordinea in care au ajuns in laborator. Drept urmare, in primul articol dedicat mezinului seriei RTX3000 vom discuta despre ASUS GeForce RTX 3050 ROG Strix Gaming OC.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – ASUS GeForce RTX 3050 ROG Strix Gaming OC

  1. Popa Remus a scris pe:

    Mai degraba preturi cuprinse intre 3000-3500 lei …la un calcul scurt in Rumeninstan un dolar costa 14ron!!!

Lasa-ne un comentariu: