Review – Be Quiet! Shadow Rock Slim 2

Scris de: , in categoria: Racire, in 27 July, 2021.

Be Quiet! Shadow Rock Slim 2

 
Sfarsit de Iulie… unii sunt in vacante, altii la birou, alaturi de mult iubitul PC care trece prin momente grele de fiecare data cand soarele este sus pe cer ore la rand, incingand cu razele sale atmosfera. Si daca nu ne-am preocupat din timp, procesorul nostru gafaie si asuda sub asaltul caniculei, la fel ca un om.

De aceea, multi dintre noi asigura o atentie sporita sistemului de racire utilizat pentru a tine nabadaiosul procesor in frau, iar astfel de probleme sunt pur si simplu amintiri din vremuri indepartate, in care nu aveam cunostiintele pe care le avem astazi. Si totusi, nu oricine isi permite un circuit de racire cu lichid, un AIO sau un Noctua, drept urmare exista si oameni care cauta ceva mai simplu, mai accesibil, dar totusi performant.

Pentru acestia, cei de la Be Quiet! au lansat in urma cu cativa ani seria Shadow Rock Slim, iar astazi se lanseaza oficial cel de-al doilea model al seriei, pe numele sau Be Quiet! Shadow Rock Slim 2. Este vorba despre un cooler HDT, compatibil cu ventilatoare de 140mm, care va fi comercializat pentru ~269 RON. Sa vedem ce-i poate pielea.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Be Quiet! Shadow Rock Slim 2

Lasa-ne un comentariu: