Review – Enermax LIQMAXFLO 360mm

Scris de: , in categoria: Racire, in 27 October, 2023.

Enermax LIQMAXFLO 360mm

 

Ne apropiem de sfarsitul lunii Octombrie, iar vara nu pare ca este pregatita inca sa ne paraseasca, temperatura fiind mai mult decat placuta in anumite zone ale tarii. Mai mult decat atat, Intel au lansat recent o noua generatie de procesoare, unele dintre modele fiind cu adevarat gurmande, iar noi avem o noua metodologie de racire in care putem compara atat solutii de racire pe aer, cat si solutii de racire de tip AIO, drept urmare era destul de logic ca urmeaza un numar ridicat de articole in categoria “Racire”.

Subiectul de astazi, de exemplu, se numeste Enermax LIQMAXFLO 360mm si face parte dintr-o noua serie de AIO-uri Enermax, lansate la inceputul acestei luni, mai precis pe 5 Octombrie. Astfel, in aceasta serie gasim 3 modele, mai precis Enermax LIQMAXFLO 240mm, 360mm si 420mm, echipate cu iluminare RGB, radiatoare de 38mm grosime si pompa ENERMAX Dual-Chamber Xtreme, echipata cu un ventilator care se ocupa, printre altele, cu racirea VRM-ului.

Pe langa seria LIQMAXFLO, cei de la Enermax au lansat si LIQMAXFLO SR, o familie de produse accesibile, alcatuita din modele de 120mm, 240mm si 360mm, echipate cu radiatoare slim de 27mm grosime si ventilatoare fara iluminare. Noi vom testa unul dintre modelele de varf, Enermax LIQMAXFLO 360mm, pentru a vedea cum se descurca in metodologia noastra de teste.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: