Review – MSI MPG CoreLiquid K360

Scris de: , in categoria: Racire, in 7 May, 2021.

MSI MPG CoreLiquid K360

 
Anuntat la inceputul anul, in cadrul editiei virtuale a targului CES 2021, MSI MPG CoreLiquid K360 este un AIO de 360mm care vine cu o serie de inovatii menite sa tina stacheta sus pentru a concura in principal cu seria Ryujin a celor de la ASUS. Comparatia a fost aleasa pentru ca aceasta serie are un ventilator pentru racirea zonei din jurul socketului procesorului, destinata special procesoarelor energofage, placilor de baza cu radiatoare subdimensionate sau carcaselor cu airflow insuficient.

Seria MPG este superioara celei MAG in line-up-ul MSI, ceea ce inseamna ca MSI MPG CoreLiquid K360 vine – pe langa ventilatorul suplimentar pentru zona VRM-ului – cu un display de 2.4″ pentru afisarea diferitelor informatii necesare (temperatura, turatii, ceas) precum si de logo-uri custom. Ca orice AIO destinat segmentului high-end, MPG CoreLiquid K360 vine cu iluminare ARGB pentru cele 3 ventilatoare Torx 4.0 de 120mm livrate in pachet, acestea fiind de asemenea PWM, putand fi conectate si controlate direct de ansamblul pompa + waterblock.

AIO-ul in sine este fabricat de Asetek fiind dotat cu o pompa din generatia a 7-a, insa la o prima privire nu ai cum sa-ti dai seama de asta. Platforma este una performanta, dotarile sunt pe masura, haideti mai departe sa vedem insa ce gasim in pachet dar mai ales… performanta!

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – MSI MPG CoreLiquid K360

 1. Alice Ionescu a scris pe:

  Asetek Gen 7…
  Cam cârâie si bâzâie astea 🙂

 2. vlad0ne a scris pe:

  Salutare! Mie unul mi se pare mult 84*C avand in vedere ca Tjunc pentru 9900k e 100*C. Nu stiu, zic…voi ce parere aveti? Pe vremea mea nu concepeam sa atind astfel de temps, pe aer ce-i drept.

 3. Marius a scris pe:

  Pare interesant. Promite performațe bune. Practic ar fi o combinație între Liquid Freezer (cu vent pt VRM) si NZXT Z73 (cu display) ceva asemănător cu Asus Rog Ryujin 360. Sunt curios unde l-ați găsit voi cu 1250ron, un link se poate?
  Foamea comercianților noștri s-a dovedit mare rău și nu cred că, va fi nici măcar în jur de 1500ron pe meleagurile mioritico-it-iste.

Lasa-ne un comentariu: