Review + Concurs – Be Quiet! Silent Loop 280mm

Scris de: , in categoria: Racire, in 22 December, 2016.

Concluzii

 

Be Quiet! Silent Loop 280mm introduce o tehnologie interesanta, pompa cu flux inversat, este dotat cu furtune suficient de lungi si flexibile precum si cu ventilatoare de calitate. Fiind destul de pasionat de domeniul DIY, am apreciat posibilitatea de a umple / schimba lichidul din circuit, dar si combo-ul pompa + waterblock de dimensiuni reduse.

In ceea ce priveste performanta, Be Quiet! Silent Loop 280mm nu reuseste sa intreaca modelul Corsair H110i GTX pe care il folosesc pe platforma de test, dar puncteaza la capitolul silentiozitate, mai ales in ceea ce priveste zgomotul pompei. Be Quiet! Silent Loop 280mm este disponibila in Romania pentru 700 RON, in timp ce versiunea actualizata Corsair H115i GTX (iluminare RGB, control software pentru pompa si ventilatoare) are un pret mai mic (~ 650lei). La capitolul dotari, performanta si pret, este destul de greu sa ignori varianta celor de la Corsair. Pentru cei care apreciaza un sistem silentios, Be Quiet! Silent Loop 280mm reprezinta totusi o optiune demna de luat in calcul.

La final, nu trebuie sa uitam ca este luna cadourilor, iar noi am vrea ca voi sa primiti din partea Mosului tot ce va doriti. Prin urmare i-am cooptat cei de la Be Quiet! pentru un concurs cu premii consistente!
 

5a

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: