3DMark – 80% reducere pe Steam si un benchmark DirectX 12 – Time Spy

Scris de: , in categoria: Stiri, in 24 June, 2016.

Time Spy

 
Nebunia reducerilor Steam a inceput deja, iar colegii de la NIVELUL2 va vor tine probabil la curent cu cele mai interesante oferte si reduceri pentru jocuri. Noi profitam de ocazie pentru a va atrage atentia asupra a doua aspecte pe care le-am considerat noi interesante pentyru pasionatii de hardware.

In primul rand, cei de la Futuremark au anuntat un nou benchmark pentru suita 3DMark, de aceasta data un benchmark DirectX 12 denumit Time Spy. Acesta va fi disponibil in curand pentru toate editiile 3DMark care ruleaza pe platforma Windows si a fost dezvoltat impreuna cu AMD, Intel, Microsoft, NVIDIA si ceilalti parteneri ai programului Benchmark Development Program.

Time Spy este bazat pe un engine DirectX 12 construit de la zero si va include scene care vor evoca vechile benchmark-uri 3DMark. Mai jos puteti vedea cateva screenshot-uri din Time Spy precum si un scurt filmulet.

In al doilea rand, cei de la Futuremark au sarit si ei in barca reducerilor Steam, prin urmare 3DMark este disponibil pe Steam cu o reducere de 80% (4.99 Euro in loc de 21.99 Euro) pana pe data de 4 Iulie. Oferta este valabila pana pe 4 Iulie, iar cei care achizitioneaza 3DMark de pe Steam in aceasta perioada vor putea rula testul Time Spy in versiunea Basic in momentul in care acesta va fi lansat pe piata.

Cu alte cuvinte, daca tot aveti in plan ceva achizitii pe Steam in aceasta perioada, adaugati si 3DMark-ul in cos… In fond, il folosim cu totii de ani de zile iar 4.99 Euro nu este chiar o suma colosala…

 

3DMark-Time-Spy-screenshot-1

3DMark-Time-Spy-screenshot-2

3DMark-Time-Spy-screenshot-3

3DMark-Time-Spy-screenshot-4

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: