Adio Abit……

Scris de: , in categoria: Stiri, in 24 December, 2008.

Stirea de fata nu este chiar o noutate, dar am preferat sa aman redactarea ei pana in momentul in care am fost sigur ca zvonurile si anunturile sunt 100% adevarate si un asemenea lucru chiar se poate intampla. Cu ceva timp in urma va anuntam incetarea productiei de catre Cellshock, un brand foarte cunoscut printre entuziasti. Iata ca astazi, cu mare tristete in suflet, trebuie sa va anunt ca unul dintre cei mai indragiti producatori de placi de baza isi inchide portile in data de 31 Decembrie. Nu este o noutate, nu este ceva vesel, dar in semn de respect trebuia macar sa tinem si noi un moment de reculegere…Datorita crizei economice, dar si a incapacitatii de a indeplini asteptarile financiare ale companiei mama (Universal Scientific Industrial), Abit se retrage de pe piata placilor de baza.  Producatorul va acorda suport clientilor pentru o anumita perioada, dar productia va fi sistata. Iata astfel cum unul dintre primele brand-uri dedicate entuziastilor dispare de pe piata, lasand in urma un gol care nu cred ca va putea fi umplut vreodata. Placi precum IC7 , AI7 , AN7,  AN8 Fatality si mai ales NF7S 2.0 nu vor fi uitate niciodata de catre entuziasti. Acum un an reuseam alaturi de matose si alti amici sa doboram cateva recorduri la categoria socket A cu ajutorul unui batran Abit NF7S 2.0….Un an mai tarziu Abit isi inchide portile…..

Adio batrana legenda….

Comentarii

5 comentarii la: Adio Abit……

  1. Tile a scris pe:

    Este o pierdere destul de grea pentru entuziasti. Placa folosita pentru doborarea recordurilor merita sa fie pastrata la loc de cinste.

  2. orwo a scris pe:

    si eu am vrut sa imi cumpar o placa abit….

  3. Tile a scris pe:

    Inca nu-i timpul pierdut. Poti gasi placi de baza Abit SH sau daca ai noroc la lichidari de stoc.

  4. tapric a scris pe:

    Sunt fan ABIT…sau mai bine zis eram avand in vedere ca au disparut de pe piata placilor de baza. Parerea mea ca erau foarte reusite produsele lor, momentan detin un IP35-PRO care impreuna cu un E6750 se impaca foarte bine. N-am avut niciodata probleme de nici un fel cu ABIT, upgrade bios, overclock, stabilitate, temperaturi…ce mai….foarte multumit de placile lor fara sa exagerez. Acum se pare ca doar Asus a ramas o varianta viabila.

  5. ank a scris pe:

    Imi pare rau adica eu una nu stiam stirea asta am vrut sa-mi cumpar si eu placa Abit 🙁

Lasa-ne un comentariu: