ASRock pregateste BeeBox si router-ul TF4040

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 May, 2015.

Printre atractiile principale ale standului ASRock din cadrul Computex-ului din acest an va fi un sistem fanless extrem de mic, pe numele lui de scena BeeBox. Acesta va fi disponibil sub forma de barebone (fara SSD si memorii) dar si sub doua echipari standard pe care le puteti vedea mai jos.

Acesta va fi primul NUC echipat cu port USB Type-C ce permite un curent pentru incarcare de 3A. Platforma este bazata pe un SoC Intel “Braswell” Celeron N3000 pe 14nm, din punct de vedere al pozitionarii pe piata fiind urmasul de drept al lui BayTrail. Dotarile continua cu 2 sloturi de memorie DDR3L-1600, slot mSATA pentru unitatea de stocare dar si conectivitate 802.11 ac WLAN, gigabit Ethernet, BlueTooth 4.0, patru USB 3.0 (dintre care unul type-C) si iesiri video HDMI si DisplayPort.

 

48b

beebox_01

Slide3

frontback

pp

 

Desi in trecut ASRock a mai avut legatura cu domeniul miniPC-urilor, nu acelasi lucru se poate spune si despre retelistica. Un alt produs interesant este router-ul high-end ASRock TF4040, ce pe langa specificatii de top (dual-band AC2600, 8 antene high-gain, procesor dual-core ARM 1.4GHz) vine si cu cateva noutati. Acestea se refera la echiparea router-ului cu diode IR, ce permit controlul aparatelor din casa (televizor, A/C, combina, etc). Astfel ne putem realiza o casa inteligenta unde telecomanda poate fi un smartphone sau o tableta.

Router-ul TF4040 vine in pachet cu un dongle HDMI ce permite afisarea continutului multimedia pe televizor fiind compatibil cu Airplay, Miracast sau DLNA. Mai multe despre aceste doua dispozitive vom afla in timpul targului Computex 2015 ce se desfasoara luna viitoare in Taipei si de unde LAB501 va va furniza cele mai proaspete stiri.

 

Slide7

Slide2

Slide6

 

Comentarii

Niciun comentariu la: ASRock pregateste BeeBox si router-ul TF4040

Lasa-ne un comentariu: