ASRock X58 SuperComputer

Scris de: , in categoria: Stiri, in 16 November, 2008.

In realizarea propriilor placi de baza, pentru mult timp, ASRock a fost obligata sa se multumeasca cu un loc la stanga mesei lorzilor, compania Asus retinand pentru sine cele mai bune si mai moderne chipset-uri. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, ASRock a dobandit posibilitatea de a utiliza componente mult mai avansate pentru placile sale de baza. wildfortune kaszinó online Ca atare, produsele corespunzatoare au inceput sa-si faca aparitia in catalogul ASRock aproape simultan cu inovatiile semnate Asus. Treptat, au fost lansate placi de baza care se pot incadra cu usurinta in categoria high-end…

ASRock X58 SuperComputer

ASRock X58 SuperComputer

In aceste conditii, nu este de mirare ca pe paginile unui forum asiatic pot fi gasite fotografii ale unei platforme ASRock bazata pe ultimul chipset Intel X58, produs capabil sa sustina procesoare Core i7 pe socket LGA 1366. In schimb, mult mai intrigant este apelativul acestei placi de baza: X58 SuperComputer.

ASRock X58 SuperComputer

ASRock X58 SuperComputer

In spatele unei enervante combinatii coloristice se ascunde o buna placa de baza care poate sustine patru placi grafice cu interfata PCI Express x16 si sase module DDR3. Intre slot-urile PCI Express x16 au fost intercalate trei slot-uri PCI. In afara de cele sase porturi SATA-300, placa se lauda cu un port eSATA, accesibil pe panelul din spate, precum si cu un conector IDE si unul pentru drive-ul floppy(!). Sistemul de racire pare lipsit de orice scop, insa radiatoarele conventionale de pe northbridge si din zona etajului de alimentare sunt legate printr-un heat-pipe. bukmeker De partea sa, southbridge-ul este racit de un modest radiator pasiv.

ASRock X58 SuperComputer

ASRock X58 SuperComputer

Conectorii USB 2.0 sunt in numar de 12, sase asemenea porturi fiind plasate pe panelul din spate. De asemenea, tot pe back-panel, ni se dezvaluie doua porturi Ethernet Gigabit, o conexiune FireWire si amintitul port eSATA. nomini kaszinó online Sunetul este raspandit prin intermediul clasicelor prize minijack, sau cu ajutorul porturilor S/PDIF. Fiindca veni vorba, placa de baza ASRock SuperComputer asigura suport pentru tehnologia DTS. Potrivit unor informatii, gratie tehnologiei Instant Boot, inovatia celor de la ASRock va propune utilizatorilor optiunea incarcarii rapide, in numai patru secunde de la pornirea computer-ului, a sistemelor de operare Windows XP/Vista.

ASRock Instant Boot

Comentarii

Un comentariu la: ASRock X58 SuperComputer

  1. dan a scris pe:

    Faceti un review cu ea, arata bine si cred ca va fi cea mai ieftina X58, cu cele mai multe dotari , 3SLI, Quad CF!!

Lasa-ne un comentariu: