ASUS lanseaza P7P55 WS SuperComputer

Scris de: , in categoria: Stiri, in 12 September, 2009.

Odata cu lansarea noi platforme mainstream de la Intel ce ofera suport pentru procesoarele bazate pe arhitectura Lynnfield, a urmat o avalansa de lansari din partea tuturor producatorilor de placi de baza, cu dotari  ce au reusit sa faca cu ochiul pana si celui mai pretentios utilizator.

asusws1

Dupa lansarea oficiala a placilor de baza Maximus Formula III si Gene, ASUS a lansat si un model destinat workstation-urilor. P7P55 WS SuperComputer este o placa de baza construita in jurul chipset-ului Intel P55 si ofera suport pentru ultimele procesoare Core i5 si Core i7, cat si pentru recent lansata serie Xeon 3400. Placa vine cu patru slot-uri  PCI Express 2.0, beneficiind de suport atat pentru tehnologia SLI proprietara nVidia cat si pentru AMD CrossfireX. Deasemenea, beneficiem si de sase porturi SATA 3.0Gb/s cu suport pentru RAID 0, 1, 5 sau 10. P7P55 WS SuperComputer foloseste o solutie hibrida cu 24 de faze pentru circuitul de alimentare al procesorului si poate acomoda pana la 16Gb de memorie DDR3 in mod dual-channel.

asusws2Ultimul membru al familiei ASUS de placi de baza destinate wokstation-urilor va fi disponibil, cel mai probabil, incepand cu luna octombrie. Detalii privind pretul de lansare sunt inca necunoscute.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: