Cumpara o placa de baza GIGABYTE si un procesor Intel si primesti o parte din bani inapoi

Scris de: , in categoria: Stiri, in 16 June, 2016.

Cash is king

 
In ultimii ani ne-am obisnuit sa vedem zeci de promotii pe luna… de la Black Friday la Pink Monday, trecand prin Brown Tuesday si Green Thursday, fiecare luna este o luna a reducerilor si fiecare zi este o “mega-oportunitate” de a cumpara ceva. Cu accentul pe cumparat ceva … ca deh… acesta este scopul tuturor “promotiilor” bagate pe gatul nostru pe toate canalele posibile. Stiti foarte bine ca nu v-am asasinat niciodata cu “promotiile” de genul acesta, in fond pasionatii nu au nevoie de stimulente de acest gen ca sa isi cumpere cea mai noua placa video sau cel mai nou procesor… o fac oricum.

Mi-a atras insa atentia o oferta directa, care spune lucrurilor pe bune… Cash is king ! Bine… titlul oficial al promotiei este “GIGABYTE recompensează alegerile de calitate”, iar eu personal as fi mers pe neaosul “Banii vorbesc”, dar asta este o alta poveste. Cumperi produse din promotie? Esti baiat de comitet si nu faci retur in 30 de zile? Atunci baietii iti dau o parte din bani inapoi. Simplu. Nu trebuie neaparat sa cumperi din cauza asta… Dar daca tot aveai in plan o achizitie…de ce sa nu primesti niste banuti inapoi… Doar e vara… si berea la terasa merge de minune alaturi de un mic. Sau mai multi.

Prin urmare, daca in perioada 13 Iunie – 15 Iulie 2016 ai de gand sa cumperi una dintre placile de baza GIGABYTE listate aici , impreuna cu unul dintre procesoarele listate tot acolo, poti primi intre 115 RON si 670 RON inapoi. De exemplu, daca iti cumperi un GIGABYTE Z170X Ultra Gaming si un Intel Core i5 6600K, primesti inapoi 150 RON. Daca iti cumperi o placa de baza GIGABYTE X99-Designare EX si un procesor Intel Core i7 5930K, primesti 550 RON inapoi.

Promotia va rula in cadrul mai multor magazine online, iar cei mai harnici pana acum, care au strigat deja Cash is King, au fost cei de la PCGarage, care au o pagina dedicata acestei promotii si CEL, care semnalizeaza pe pagina fiecarui produs care intra in promotie.

 
160608-Cash-Back-EU_02

Comentarii

2 comentarii la: Cumpara o placa de baza GIGABYTE si un procesor Intel si primesti o parte din bani inapoi

  1. Emil Alexandru Barb a scris pe:

    Cam putin. Adica imi iau i5-6600k la 1300 ron + placa de baza a vreo 600 ron, ma duce la 1900 si ei imi dau DOAR 150 RON inapoi. Duh

    Hai daca iti iei un i7 cu placa la 900 ron te scoti cu banii de un cooler sau poate o carcasa. Dar nu mai bine iti luai din start ceva ce se incadra bugetului tau?

    Si asta tot manipulare(marketing) este 🙁

  2. Monstru Post author a scris pe:

    La fel de bine poti sa iti iei 6600K si placa de baza si sa nu primesti nimic inapoi…

Lasa-ne un comentariu: