CeBIT 2011 – Corsair prezinta iLink

Scris de: , in categoria: Stiri, in 5 March, 2011.

iLink este un concept pe care Corsair il dezvolta de ceva timp si usor usor incepe sa capete o forma finala. Unitatea de control iLink se pune intr-un bay al carcasei.La ea se pot conecta mai multe module, in functie de necesitati (hub pentru ventilatoare, hub pentru lumini, etc); acestea se pot achizitiona separat.

Noul Corsair Hydro H60 este compatibil cu iLink, avand integrat in baza un senzor de temperatura. De asemenea, memoriile compatibile cu Airflow Pro se pot conecta si ele la iLink pentru a monitoriza temperatura si incarcarea acestora. In viitor toate produsele vor fi compatibile, inclusiv sursele si carcasele.

Desi nu este in forma finala, software-ul de control este punctul forte al acestei solutii. Interfata este simpla si usoara, dar totusi este complexa si puternic configurabila. La Computex 2011 Corsair va prezenta varianta finala a iLink si va vom da mai multe detalii de acolo.

.

.

Un subiect ceva mai interesant pentru mine a fost noua serie de SSD-uri bazate pe noul controller Sandforce SF-2000: Force GT. Cand am ajuns la standul Corsair drive-ul propriu-zis nu era gata, dar am putut vedea rezultatele din ATTO; 550MB/s viteza de citire si 525MB/s viteza de scriere este excelent, cam ca doua drive-uri SF-1200 in RAID 0.

.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: