CeBIT 2011 – Noutati de la Scythe

Scris de: , in categoria: Stiri, in 3 March, 2011.

Daca m-ati intreba care este cel mai renumit producator de coolere v-as spune cu siguranta Scythe. Cine nu a auzit de nume ca Ninja, Mine sau Mugen?, eu parca ieri priveam plin de admiratie cum Legenda (Ninja rev. A) dobora la momentul aparitiei orice record de overclocking pe aer. Daca v-a placut ce ati citit mai sus cu siguranta ceea ce urmeaza va va trezi interesul.

Nu cu mult timp in urma Scythe lansa generatia a treia de Ninja, un cooler cu un potential foarte bun dar care din cauza anumitor probleme cu baza si sistemul de prindere nu a stralucit. Totusi aceste probleme nu inseamna mare lucru pentru un entuziast, chiar si Ninja rev. A avea nevoie de laping pentru a putea atinge potentialul maxim.

In acest an la CeBIT Scythe prezinta nu mai putin de patru coolere, pe care le puteti studia in pozele urmatoare. Susanoo este coolerul orizontal ce suporta patru ventilatoare, si ar trebui sa fie disponibil in curand la un pret de aproximativ 80 de euro. A treia generatie de Mugen apare la vara si se anunta un bun performer, alaturi de Mine 2, cooler bazat pe arhitectura twin tower. Setsugen 2 este un cooler vga cu o performanta foarte buna in conditii de silentiozitate, dupa cum putem vedea in screenul cu tabul senzorilor din GPU-Z.

Mine 2 copper este doar pentru expunere si nu va ajunge in retail, dar nu ar strica sa se lipeasca unul de mana colegului meu Matose, din greseala bineinteles.

Comentarii

Niciun comentariu la: CeBIT 2011 – Noutati de la Scythe

Lasa-ne un comentariu: