Computex 2010 – Noutati de la Gigabyte

Scris de: , in categoria: Stiri, in 1 June, 2010.

Computex-ul este o expozitie plina de culoare, agitatie si desigur, noutati. Din pacate, atunci cand vine vorba de Gigabyte v-am obisnuit deja sa primiti cele mai noi stiri chiar si cu mult inainte de lansarile oficiale, deci majoritatea noutatilor va sunt cunoscute. Asta nu inseamna ca nu am descoperit cateva lucruri foarte interesante la standul Gigabyte (si nu numai), asa ca haideti sa vedem despre ce este vorba.

In primul rand, o varianta beta a unei placi de baza destinate viitoarei familii de procesoare Intel, Sandy Bridge. Placa se numeste GA-SB, insa cu siguranta acesta este doar numele de lucru si se va schimba mai devreme sau mai tarziu. GA-SB foloseste chipset-ul P67, impreuna cu viitorul socket LGA1155.

.

.

Pe langa viitoarea familie de placi de baza, accentul a fost pus in prezentarea sistemelor bazate pe Gigabyte X58-UD9, in principal a acelor sisteme bazate pe configuratii 4Way SLI GTX 480. Asa cum am demonstrat-o in urma cu ceva timp, Gigabyte X58-UD9 se descurca exemplar intr-o companie atat de selecta.

.



.

Ei bine, spre deosebire de momentul lansarii placilor de baza cu USB 3.0, cand device-urile compatibile erau aproape inexistente, acum am putut admira o multime de stick-uri USB 3.0. De departe cele mai interesante solutii au fost cele prezentate de SuperTalent, modelul care contine doua SSD-uri dispuse in configuratie RAID 0 facand furori printre vizitatori.
.

.

Nici la capitolul placi video nu am avut surprize, majoritatea modelelor prezentate fiind binecunoscute cititorilor nostrii. Dintre noutati, as remarca HD5770 SOC, respectiv HD5750 fanless.
.

.

O alta aparitie interesanta au constituit-o sursele din Gama Odin, in special modelul Odin Pro 1200W, cu certificare 80PLUS SILVER.
.

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2010 – Noutati de la Gigabyte

Lasa-ne un comentariu: