Computex 2014 – GIGABYTE Titan Black GHZ si GIGABYTE Waterforce

Scris de: , in categoria: Stiri, in 5 June, 2014.

Stim cu totii sistemul de racire GIGABYTE Windforce 450W si mai stim ca lucreaza de ceva timp la o varianta de 600W a acestuia. Drept urmare, astazi am putut vedea rezultatul acestei munci si anume o versiune customizata a lui NVIDIA Titan Black denumita GIGABYTE Titan Black GHZ Edition sau dupa numele de cod GV-NTITANBLKGHZ-6GB-B.

Daca asta nu este suficient de interesant pentru voi, GIGABYTE ne-a aratat si Waterforce – un sistem de watercooling menit sa raceasca sistemele cu configuratii 3-way SLI. Modulul extern poate fi montat deasupra carcasei si contine ventilatoarele, radiatorele si pompele. Se poate ajusta manual nivelul de temperatura dorit, viteza de rotatie a ventilatoarelor dar si a pompei. In pozele de mai jos, puteti vedea sistemul de racire conectat la 3 placi video GIGABYTE GTX 780Ti.

Ne place ceea ce am vazut dar intrebarea care este necesar sa ne-o punem la final este urmatoarea: vor ajunge aceste produse in productia de masa? Daca vor ajunge, cat vor costa? Este destul de evident faptul ca nu avem de-a face cu produse accesibile.

 

GIGABYTE-01

GIGABYTE-02

GIGABYTE-03

GIGABYTE-04

GIGABYTE-05

GIGABYTE-06

GIGABYTE-07

GIGABYTE-08

GIGABYTE-09

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: