Computex 2015 a inceput !

Scris de: , in categoria: Stiri, in 2 June, 2015.

Computex

 
Daca toamna se numara bobocii, atunci in prima saptamana a verii se numara lansarile in domeniul IT&C. Spun asta deoarece de ani de zile Computex Taipei isi deschide portile pentru jurnalisti, producatori si vizitatori in prima saptamana din Iunie, iar pasionatii de hardware pot afla cele mai fierbinti noutati si cele mai noi tendinte ale pietei urmarind stirile publicate de la fata locului.

Anul acesta Computex – ul se anunta mai fierbinte ca niciodata, o serie intreaga de produse asteptand cuminti sa fie admirate, de la proaspat lansatul Nvidia GeForce GTX 980Ti pana la produse care inca nici nu au fost lansate, cum ar fi placile de baza Z170 sau noile procesoare Intel.

Dupa cum stiti, LAB501 a acordat intotdeuna o mare importanta evenimentului din Taiwan, iar anul acesta avem un motiv in plus pentru a fi acolo, mai precis decernarea premiilor European Hardware Awards. Prin urmare, ca in fiecare an, echipa LAB501 este prezenta la fata locului pentru a va tine a curent cu cele mai interesante noutati si pentru a va arata produse nemaivazute pana acum.

In plus, chiar in timp ce cititi aceste randuri colegul meu Matei se pregateste pentru ceremonia de decernare a premiilor EHA, unde va premia unele dintre cele mai bune produse ale anului 2015. Prin urmare, tineti aproape de LAB501 in urmatoarele zile pentru ca aveti cu siguranta ce vedea!

 
Computex1

Computex2

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: