Computex 2016 – Colorful

Scris de: , in categoria: Stiri, in 8 June, 2016.

Colorful

 
Asa cum va spuneam, nu doar brand-urile mari s-au grabit sa implementeze cele mai noi modele de placi video Nvidia. GTX 1080 si GTX 1070 au starnit miscari tectonice in randuri gamerilor, prin urmare si brand-uri mai putin cunoscute, cum ar fi Colorful (membru al grupului Chaintec) au aratat implementari bazate pe aceste modele.

Astfel, in standul Chaintech / Colorful am putut admira doua modele, mai precis iGame 1080 Kudan si iGame 1080 X-8G. Nu o sa va vina sa credeti, dar ambele modele dispun de iluminare RGB, precum si de racire tri-fan. Daca in cazul Kudan-ului nu am reusit sa aflam mai multe date, iGame 1080 X-8G are nucleul tactat la 1708MHz, cu o frecventa medie de boost setata la 1847 MHz. Cum ambele modele sunt dotate cu doi conectori de alimentare PCI-E 8 pin nu cred ca gresim daca ne asteptam sa vedem frecvente boost reale semnificativ mai mari fata de ceea ce am putut vedea in cazul modelului Founders Edition.

Din pacate, cei de la Colorful nu aveau expus nici un model GTX 1070, dar chiar si asa, faptul ca o companie mai putin cunoscuta si-a facut temele inainte de Computex reprezinta o bila alba, din punctul meu de vedere.

 
Chaintec-01

Chaintec-02

Chaintec-03

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: