Computex 2016 – Geil & EpicGear

Scris de: , in categoria: Stiri, in 8 June, 2016.

EpicGear

 
Ca in fiecare an, cei de la GEIL / EpicGear, au avut un stand impunator, plin de noutati. Daca la capitolul memorii am putut admira noile modele din Gama Geil EvoX, DDR4 3866 CL18, 32GB, dotate cu iluminare RGB independenta de placa de baza, la capitolul periferice de gaming cei de la EpicGear au mers si mai departe, expunand o tastatura full modulara, precum si un mouse full modular.

Tastatura EpicGear Defiant este construita in jurul switch-urilor EpicGear MMS (probabil Kailh rebrand-uite) si este una dintre primele tastaturi full modulare din lume. Astfel, fiecare switch poate fi schimbat cu usurinta, utilizatorul putand opta pentru utilizarea unui anumit tip de switch-uri doar pentru anumite taste. Mai mult decat atat, si led-urile din swicth-uri pot fi schimbate la fel de usor. Nu in ultimul rand, tastatura poate fi dotata cu un wrist-pad magnetic sau cu inaltatoare pe laterala, iar la capitolul conectica lucrurile stau chiar bine, pe spatele tastaturii fiind dispusi doi conectori USB 3, un conector USB 3.1 Type-C precum si conectori audio in/out.

Mouse-ul prezentat se numeste Morpha X si permite schimbarea senzorului (dispus intr-un cartus), precum si schimbarea siwtch-urilor. Pe langa mouse si tastatura am putut admira si o mini-tastatura cu 24 de taste, care pot fi customizate conform dorintelor utilizatorului, precum si o geanta pentru transportul intregii game de periferice de gaming EpicGear, pe care va marturisesc ca nu m-ar deranja deloc sa o am la dispozitie pentru demonstratii.

 
GEIL-01

GEIL-02

GEIL-03

GEIL-04

GEIL-05

GEIL-06

GEIL-07

GEIL-08

GEIL-09

GEIL-10

GEIL-11

GEIL-12

GEIL-13

GEIL-14

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: